nye expekt Blog

Optakt: Spanien - Frankrig - semifinale

Af Frank Pilantra

  • Spanien - Frankrig
  • Tirsdag den 9. juli kl. 21.00, Allianz Arena, München

Det har været underholdende at følge det offensive Spanien ved EM-slutrunden, og efter de flotte præstationer træder Spanien ind til denne semifinale mod Frankrig som smalle favoritter.

Spanien må undvære flere vigtige spillere efter den dramatiske kvartfinale mod Tyskland. Midtbanespilleren Pedri blev skadet, mens backen Dani Carvajal og midterforsvarer Robin Le Normand har karantæne. Den spanske midtbane mangler i forvejen den skadede Gavi, så meget ansvar bliver placeret hos Rodri, der har styret den centrale midtbane. I den spanske offensiv har Nico Williams været den store profil, og der har været meget fokus på den kun 16-årige Lamine Yamal, der står til den helt store eksamen mod Frankrig.

Spanien kommer med optimisme efter Mikel Merinos befriende 2-1 mål i 119. minut mod Tyskland.

Kan Frankrig endelig finde melodien og komme op i højeste gear? Hvis man ser Kylian Mbappés aktioner fra VM 2022 og sammenligner med præstationerne i EM-kampene, så skulle man ikke tro, at det er samme spiller. Mbappé virker helt ved siden af sig selv, og samtidig har Antoine Griezmann heller ikke ramt niveau, hvilket har lammet den franske offensiv.

Hvis man ikke er fan af flot forsvarsspil, har Frankrigs kampe for det meste været en hård omgang at komme igennem. Sammen med England har Frankrig været slutrundens spillemæssige skuffelse. Der bliver spillet ud fra en sikker defensiv organisation, hvilket gør, at der kommer for lidt støtte til offensiven fra midtbanen. Frankrig får dermed ikke nok spillere i feltet, når Dembélé, Kolo Muani eller Thuram kommer til baglinjen og slår deres indlæg.

Men den franske defensiv er i ren verdensklasse, og den solide forsvarskæde var afgørende i kvartfinalen mod Portugal. Intet kommer forbi den velspillende William Saliba, og Frankrig har været dygtige til at lukke ned for modstanderne.

Der er stor erfaring på det franske landshold, og landstræner Didier Deschamps lader ikke til at tage nogen chancer for at få gang i offensiven. Han stoler på, at Kylian Mbappé nok skal finde vej til netmaskerne i semifinalen mod Spanien.

Vi kan få en tæt og målfattig affære, som sagtens kan ende med, at de to hold igen må ud i forlænget spilletid. Vi har set en tendens til stillingskrig i første halvleg, og her satses på, at stillingen er uafgjort ved pausen.

Spilforslag: Uafgjort efter 1. halvleg til odds 1,98

Bet builder på kampen:

  • Halvleg/Fuldtid: Uafgjort/uafgjort
  • Under 2,5 mål
  • Under 9,5 totalt antal hjørnespark

Odds 6.50

Om Frank Pilantra

Frank Pilantra er ny ekspert hos nye expekt. Han giver dig overblikket over udvalgte kampe og tilbyder dig råd og vejledning til din betting. Frank Pilantra har i mange år været betting ekspert og har erfaring fra spilbranchen. Han arbejder i dag som digital redaktør.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.