nye expekt Blog

Optakt: Holland - England - semifinale

Af Frank Pilantra

  • Holland - England
  • Onsdag den 10. juli kl. 21.00, Westfalenstadion, Dortmund

England måtte ud i en straffesparkskonkurrence for at eliminere Schweiz i kvartfinalen, og der har været meget kritik af den forsigtige og defensive spillestil fra landstræner Gareth Southgate.

England har stjernespillerne til at blæse til angreb, og med Bellingham, Saka, Foden og Kane burde enhver modstander frygte at stå overfor det engelske hold.

Efter tandløse præstationer er der lagt op til en tæt semifinale mod Holland. England er favoritter i kampen, men der forventes en målfattig og tæt affære. Ronald Koeman og de hollandske spillere kan gå frygtløse ind til semifinalen med tro på, at de kan besejre England og tage pladsen i EM-finalen.

Det har været underholdende at følge Cody Gakpo, Memphis Depay og supersub Wout Weghorst, og vi kan håbe på, at Holland også i semifinalen vil spille frisk til og sætte fart på de offensive aktioner for at udfordre den engelske forsvarskæde.

Holland har spillet med mere risiko og har ikke samme solide defensive organisation som englænderne. Selv med Virgil van Dijk og Nathan Aké i forsvaret, har de svært ved at holde modstanderne fra chancer. Harry Kane skal ikke have mange chancer før bolden er i netmaskerne, hvilket vi bl.a så i kampen mod Danmark.

Vi er desværre ikke blevet forkælet med masser af målrige kampe i knockout-fasen, og denne semifinale kan blive en taktisk affære. England har stjernerne og en bred trup, hvilket kan blive afgørende i en tæt semifinale.

Spilforslag: England går videre til odds 1,75

Bet builder på kampen:

  • Harry Kane: Scorer eller lægger op
  • Under 2,5 mål
  • Under 0,5 mål i 1. halvleg

Odds 14.00

Om Frank Pilantra

Frank Pilantra er ny ekspert hos nye expekt. Han giver dig overblikket over udvalgte kampe og tilbyder dig råd og vejledning til din betting. Frank Pilantra har i mange år været betting ekspert og har erfaring fra spilbranchen. Han arbejder i dag som digital redaktør.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.