nye expekt Blog

Optakt: England - Schweiz - kvartfinale

Af Frank Pilantra

  • Kvartfinale: England – Schweiz
  • Lørdag den 6. juni kl. 18.00. Merkur Spiel-Arena, Düsseldorf

Schweiz har leveret imponerende præstationer og spillet nogle virkelig forrygende kampe, men de er alligevel undertippede mod England, der spillemæssigt har været blandt de største skuffelser ved denne slutrunde.

Schweiz kørte rundt med de italienske spillere i 2-0 sejren i ottendedelsfinalen. Med et højt pres på italienerne fik Schweiz sat sig på opgøret og med et massivt løbearbejde forhindrede de, at Italien på noget tidspunkt fik flow i deres spil.

Offensivt havde Schweiz god fart i kombinationerne, og spillerne bevægede sig godt for hinanden og satte ind med giftige dybdeløb. Kan samme taktik overraske englænderne, eller vil landstræner Gareth Southgate kunne sparke noget gejst og fightervilje ind på det stjernespækkede mandskab? Der mangler noget vildskab og kreativitet hos englænderne, der har fået massiv kritik for deres idéforladte præstationer.

England har ofte succes med at være spilstyrende i kampene, men Bellingham, Saka, Foden og Kane løber i hver deres retning, og de har voldsomt svært ved at finde harmonien og holde gang i pasningerne.

England var yderst tæt på EM-exit, men blev reddet af Jude Bellinghams saksespark i 95. minut i ottendedelsfinalen mod Slovakiet. I den forlængede spilletid dukkede Harry Kane op og sendte England videre.

England skal op i et helt andet gear for at følge med Schweiz, og Gareth Southgate må håbe på, at de individuelle kvaliteter fra superstjernerne er nok til at sikre sejren mod det stærke schweiziske kollektiv. Det er samlet set blevet til blot 12 skud på mål for England i deres hidtil fire kampe!

Den engelske defensiv må undvære karantæneramte Marc Guéhi, der ellers har trådt til som afløser for den skadede Harry Maguire. Den engelske bagkæde virkede sårbar og var på hælene i flere situationer mod Slovakiet, og der kan opstå usikkerhed, da John Stones nu skal have en ny makker i midterforsvaret. Det kunne blive Aston Villas Ezri Konsa, der får chancen fra start.

Schweiz kommer med selvtillid og går ganske uimponeret til opgaven. De spiller med optimisme og trykker gerne af, når de kommer på skudhold. Schweiz har offensive profiler som Ruben Vargas og Dan Ndoye med farten til at udfordre englænderne.

Det kan blive en tæt kamp, og det ligner, at England er gjort til for store favoritter. Schweiz kommer gerne frisk fra start, og de kan overraske englænderne med intensitet og energi fra første fløjt. Vi har set, at Schweiz er gået en anelse ned i anden halvleg, da det er tæt på umuligt at holde det tempo hele kampen igennem.

Derfor anbefales her et spil på, at Schweiz fører ved pausen med indskud retur ved uafgjort efter 1. halvleg.

Spilforslag: Indsatsen tilbage ved uafgjort - 1. halvleg: Schweiz til odds 2,40.

Om Frank Pilantra

Frank Pilantra er ny ekspert hos nye expekt. Han giver dig overblikket over udvalgte kampe og tilbyder dig råd og vejledning til din betting. Frank Pilantra har i mange år været betting ekspert og har erfaring fra spilbranchen. Han arbejder i dag som digital redaktør.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.