nye expekt Blog

Champions League - optakt til returopgørerne i semifinalerne

PSG - Borussia Dortmund: Begge hold scorer, Niclas Fullkrug scorer og Ian Maatsen modtager et kort til odds 11.00

PSG er store favoritter til at vinde, når Borussia Dortmund besøger Parc des Princes, men PSG er ikke uovervindelige for tiden.

Hjemmeholdet har indkasseret scoringer imod sig i deres sidste syv kampe, og da de er tvunget frem ad banen i denne kamp, kan det åbne døren for, at Dortmund også kommer på tavlen i Paris.

En oplagt målscorer for gæsterne er naturligvis Niclas Fullkrug, som scorede kampens eneste mål på SIGNAL IDUNA PARK, og som rejser til Paris veludhvilet efter at have fået en fridag i weekenden.

Den træfsikre angriber har scoret i tre af sine sidste fire kampe. Længere tilbage på banen hos tyskerne finder vi Ian Maatsen. Hollænderen kommer til at stå over for Ousmane Dembele, og den driblestærke franskmand kan blive en stor mundfuld for Maatsen, som desuden har modtaget en advarsel i fire af sine sidste fem kampe.

Real Madrid - Bayern München - Real Madrid over 2.5 mål & Vinicius Junior scorer til odds 4.25

Et sent Vinicius Junior-straffe reddede et uafgjort resultat til Real Madrid i München, og de er nu favoritter til at gøre arbejdet færdigt på Bernabeu onsdag aften.

Los Blancos scorede tre gange mod Cadiz i weekenden, hvor de sikrede sig La Liga-titlen, og de har scoret 15 gange i deres sidste fem hjemmekampe, og har blandt andet scoret tre mål mod både Man City og Barcelona. Bayerns defensiv har heller ikke imponeret denne sæson, og de tabte senest 1-3 mod Stuttgart, og tyskerne har i alt lukket 20 scoringer ind i de sidste ni udekampe.

Dermed bør der være gode muligheder for den stærke Real-offensiv, hvor især Vinicius Jr. har gode chancer for at komme på måltavlen igen. Brasilianeren scorede begge mål på Allianz Arena i sidste uge, og han har scoret ni gange i de sidste otte kampe, som han har spillet fra start.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.