nye expekt Blog

Odds-Tips til Champions Leagues 1/8-finaler, kamp 2: Arsenal skal revanchere sig

Der venter fire interessante returopgør i ⅛-finalerne i Champions League, som finder sted tirsdag og onsdag.

Arsenal skal forsøge at rejse sig efter et 0-1-nederlag i Portugal, når Porto kommer på besøg hos Emirates tirsdag aften, mens Barcelona og Napoli er helt lige med 1-1 inden returkampen.

Inter skal en tur til Madrid, hvor Atlético skal forsøge at vende 0-1, mens Borussia Dortmund hjemme foran den gule mur er favoritter til at slå PSV ud af turneringen efter 1-1 i den første kamp i Eindhoven.

Tip 1: Arsenal/Arsenal halvleg/fuldtid til odds 1.68

Arsenal har været flyvende i den hjemlige liga, hvor man har hentet otte sejre på stribe. Det blev dog til et nederlag, da the Gunners i februar var på besøg hos Porto.

I den kamp havde Mikel Artetas tropper ikke den bedste dag, men det var stadig en smule ufortjent, at englænderne endte med at tabe kampen, da hjemmeholdet blot havde to skud inden for målrammen og et enkelt hjørnespark i løbet af de 90 minutter.

Arsenal vil uden tvivl blive løftet frem af en elektrisk atmosfære på Emirates, og Arsenal må forventes at starte kampen i det usædvanligt høje tempo, som har kendetegnet deres seneste kampe.

Derfor virker et spil på Arsenal til at føre ved halvleg/fuldtid oplagt.

Napoli vinder over Barcelona til odds 4.40

Napoli skal en tur til Barcelona tirsdag aften, efter det endte 1-1 i Napoli tilbage i februar. Barcelona er langt fra fordums styrke, og catalanerne har indkasseret hele 22 mål i deres seneste 13 kampe.

Modsat er Victor Osimhen og Khvicha Kvaratskhelia ved at genfinde deres høje niveau fra sidste sæson, og hvis Napolis offensive duo rammer dagen, er det svært at se Barcelona stoppe dem.

Derfor kan der være værdi i et frækt spil på en Napoli-sejr til odds 4.40

Inter vinder over Atletico Madrid til odds 2.63

Inter Milan har været fuldstændige suveræne i denne sæson, hvor Nerazzurri har vundet 24 ud af 28 kampe i Serie A. Derfor venter der en stor udfordring for Atlético, når de skal forsøge at hente det ene mål, som spanierne tabte med i den første kamp.

Modsat Simone Inzaghi har Diego Simeone et hold, som ikke har imponeret på det seneste. Atlético har nemlig blot vundet to af deres sidste ni kampe, og i kampen mod Milano havde de end ikke et skud inden for målrammen.

Vi tror, at Inter sikrer sig en plads i kvartfinalerne på overbevisende facon.


Vores Partnere
ManchesterCity

Manchester City FC

3F Superliga

3F Superliga


Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.