nye expekt Blog

Odds-Tips til Champions Leagues 1/8-finaler, kamp 2

De første fire Champions League-kvartfinalister vil blive fundet i denne uge, når den første omgang af returkampe finder sted tirsdag og onsdag. Der er kampe i både Spanien, Tyskland og England, når PSG, Lazio, Manchester City og Real Madrid alle skal forsøge at holde fast i deres føringer fra de første kampe.

En firling til odds: 11.69

Bayern München - Lazio: Harry Kane scorer

Bayern Münchens sæson er på randen af fiasko, og de sejrsvante tyskere er hele ti point efter Leverkusen i Bundesligaen. Alligevel har Harry Kane haft en helt forrygende sæson i Tyskland, hvor han har præsteret 31 mål i de 31 kampe, han har spille fra start. 20 af målene er kommet hjemme på Allianz Arena, og det kræver formentlig en Kane i hopla, hvis Bayern skal spille sig forbi Lazio i turneringen.

Real Sociedad - PSG: Begge hold scorer

PSG’s 2-0 sejr i den første kamp har givet de franske favoritter et solidt udgangspunkt inden deres tur til San Sebastian, men franskmændene får svært ved at holde hjemmeholdet fra at score nok en gang.

PSG har ikke holdt rent bur i deres seneste 16 udebanekampe i Champions League, og har lukket syv mål ind i deres tre udekampe denne sæson.

Real Sociedad og deres respektive modstandere har alle scoret i det spanske holds fire seneste kampe efter nederlaget i Paris, og dermed kan vi forvente masser af mål i denne kamp.

Manchester City - FCK: FCK scorer under 0.5 mål

Manchester City har en 3-1-føring fra den første kamp, og de danske mestre får svært ved at indhente to mål på Etihad onsdag aften.

Sidst de to hold mødtes i Manchester endte det med en 5-0-sejr til City, og det er svært at se, hvordan gæsterne skal skabe de store muligheder i en kamp, hvor City må forventes at dominere boldbesiddelsen i uhørt grad.

City har holdt modstanderne fra at score i fire af deres sidste syv hjemmekampe, ligesom FCK heller ikke kom på måltavlen, da de tabte til FCM i fredags.

Real Madrid - RB Leipzig: Jude Bellingham scorer

Jude Bellingham var den dramatiske hovedperson i weekendens kamp mod Valencia, hvor Real Madrid-stjernen først troede han havde scoret sejrsmålet, inden han i stedet blev tildelt et rødt kort for at brokke sig højlydt til dommeren.

Bellingham har dog scoret hele 20 mål denne sæson, og det vil uden tvivl være en sulten englænder, som vil være opsat på at rejse sig efter weekendens skuffende pointtab.

Med fire mål i fem Champions League-kampe, har den unge stjerne i hvert fald allerede bevist, at han sagtens kan score på den allerstørste scene.


Vores Partnere
ManchesterCity

Manchester City FC

3F Superliga

3F Superliga


Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.