nye expekt Blog

Champions League ⅛-finaler Betting Tips, Kamp 1

Knockoutfasen i Champions League fortsætter denne uge, med de fire resterende ⅛-finaler, som finder sted tirsdag og onsdag.

Tirsdagens kampe byder på Inter’s hjemmekamp mod Atlético Madrid, mens PSV Eindhoven møder Borussia Dortmund.

Onsdag gælder det så formstærke Arsenal, som jagter deres sjette sejr i træk, når de skal en tur til Porto. Samme aften skal Barcelona forsøge at jagte europæisk succes med en svær kamp i Napoli.

Tip 1 - Inter spiller uafgjort mod Atletico Madrid til odds 3.60

Inter har domineret Serie A denne sæson, men har ikke set helt overbevisende ud i Champions League-gruppespillet, og vi tror, at de må nøjes med uafgjort i den første ⅛-finale mod Atlético Madrid.

I den hjemlige italienske liga mangler der modstand til Inter, som fører tabellen med hele ni point. Men Simone Inzaghis mandskab har langt fra set lige så overbevisende ud i Champions League gruppespillet, hvor de måtte nøjes med en andenplads efter Real Sociedad, som dog kun toppede gruppen på grund af en bedre målscore end Inter.

Sociedad hentede 0-0, da de besøgte Milano i december måned, og det bør være et resultat som Atletico også kan opnå med deres store europæiske erfaring. Spanierne har vundet seks af deres seneste otte kampe i ⅛-finalerne, og de har gode kort på hånden for at sikre sig et godt udgangspunkt ved at lukke ned for Nerazzurri.

Tip 2 - Borussia Dortmund sejr (Indsatsen tilbage ved uafgjort) til odds 2.35

PSV Eindhoven er ubesejret i hele 17 hjemmekampe denne sæson, men deres fort på Philips Stadion kan blive nedbrudt af Borussia Dortmund, som kan snyde hollænderne i denne ⅛-finale. PSV fører den hjemlige liga med hele 10 point med blot 12 kampe tilbage i Æresdivisionen. Men Peter Bosz’ mandskab har set knap så overbevisende ud i Champions League, og avancerede kun med nød og næppe til ⅛-finalerne efter at have taget otte point ud af 18 mulige.

Dortmund derimod var havnet i dødens pulje med PSG, Milan og Newcastle, men på trods af den svære modstand hentede tyskerne 11 point og en førsteplads i denne dynamitpulje. Dortmund hentede sejre på udebane mod både Newcastle og Milan, og de har alle chancer for at sikre sig endnu en flot skalp på fremmed græs.

Tip 3 - Arsenal-sejr mod Porto til odds 1.74

Arsenal har vundet hele 11-0 i deres seneste to kampe, og dermed er det et hold fyldt med selvtillid, som skal forsøge at hente en sejr på Estadio do Dragao.

Klubben fra Nordlondon hentede ikke en angriber i januar-vinduet, hvilket blev kritiseret af flere eksperter, men med 14 mål i deres tre kampe i februar har de vist, at de sagtens kan score mål uden en klassisk topangriber.

Mikel Artetas tropper har set skræmmende ud både offensivt og defensivt, og de bør have for meget kvalitet til Porto, som blandt andet tabte to gange i gruppespillet til Barcelona.

Tip 4 - Barcelona-sejr over Napoli til odds 2.55

Barcelona har ikke gang i deres bedste sæson i La Liga, men de har stadig nogle fantastiske offensive spillere, som bør kunne knække Napolis defensiv i denne lækkerbidsken af en ⅛-finale.

En skrantende defensiv kan dog betyde, at Barca ikke kan gå hele vejen i denne turnering, som de ellers tidligere har høstet masser af succes i.

Offensivt kan catalanerne dog måle sig med næsten alle andre hold, og de har scoret mindst to mål i syv af deres sidste otte kampe, og bør tage sejren mod et Napoli-mandskab, som ikke har fundet rytmen i denne sæson.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.