nye expekt Blog

Champions League - tips til returkampe i kvartfinalerne

Spændingen er helt intakt, når Champions League er tilbage efter de fire forrygende kampe i sidste uge.

Alle otte hold kom på måltavlen, og kun i to af kampene har et hold en føring med i bagagen. Arsenal og Bayern München spillede 2-2 på Emirates, mens det endte 3-3 i den spanske hovedstad, da Real Madrid havde besøg af Manchester City. Borussia Dortmund skal forsøge at lave et comeback mod Atlético, som vandt 2-1 sidst, mens Barcelona har et godt udgangspunkt efter en 2-3 sejr i Paris.

Tip 1: Borussia Dortmund vinder over Atletico Madrid til odds 2.28

Diego Simeones Atletico Madrid holdt stand i slutfasen mod Dortmund og spanierne hentede dermed en sejr i det første opgør, men der venter en stor udfordring på Signal Iduna Park.

Selvom Atlético har vundet tre kampe i streg, har deres udebaneform ikke været imponerende på det seneste med blot en sejr i deres sidste syv kampe på fremmed græs. Og i hele fire af disse syv kampe har de end ikke formået at komme på måltavlen.

Dortmund vil blive båret frem på en udsolgt arena, og Edin Terzics mandskab har en god statistik på hjemmebane i de europæiske kampe. De har således blot tabt to af deres sidste 20 hjemmekampe i Champions League.

Tip 2: Over 3.5 mål i Barcelona - PSG til odds 2.05

Efter en underholdende femmåls-kamp på Parc des Princes, er det nu Barcelona, som er vært for opgøret mod PSG. Barcelona forsøger at spille sig i deres første Champions League-semifinale i fem år, mens det for Kylian Mbappe formentlig er hans sidste chance for at gå hele vejen i turneringen med den franske klub.

Der er scoret hele 49 gange i de to holds 13 hidtidige møder i Champions League, og tirsdagens kamp kan meget vel endnu en gang blive en omgang offensivt festfyrværkeri.

Tip 3: Bayern München vinder over Arsenal til odds 2.48

Efter weekendens kampe har både Bayern München og Arsenals fans brug for oprejsning. Bayerns tilhængere måtte se mesterskabet gå til Leverkusen søndag, mens Arsenal samme dag skuffende tabte til Aston Villa, og dermed ikke topper Premier League længere. Dermed er meget på spil for begge mandskaber i onsdagens brag af en kvartfinale.

Det endte 2-2 på Emirates i en kamp, hvor det unge Arsenal-hold lod sig stresse i en grad som ellers sjældent er set i denne sæson. Den store, tyske erfaring kan meget vel vise sig afgørende i dette opgør, da det for størstedelen af Arsenals trup er første sæson med Champions League-fodbold.

Thomas Tuchels hold har kun tabt to gange på Allianz Arena denne sæson, og mon ikke tyskerne kan udnytte Arsenals lille formnedgang til at avancere i turneringen?

Tip 4: Over 2.5 mål i Manchester City - Real Madrid til odds 1.57

Efter sidste uges 3-3 pointdeling på Santiago Bernabeu er der masser af spænding inden returkampen mellem disse to giganter.

Pep Guardiolas Man City-hold besejrede i sidste sæson Carlo Ancelottis Real Madrid-mandskab på vejen mod titlen, og historien kan meget vel gentage sig denne gang.

City har ikke tabt i 27 kampe, men Real Madrid har faktisk heller ikke tabt i deres seneste 15 kampe.

Dermed er det umuligt at vælge en vinder af kampen, men en ting, som næsten er garanteret, er mål. I weekenden var der i alt seks mål i Citys sejr over Luton, og i de sidste seks kampe mellem City og Real Madrid er der scoret mindst 2.5 mål i dem alle på nær en.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.