nye expekt Blog

Odds tips til Champions League-finalen 2024

Champions League-sæsonen 2023/24 slutter lørdag aften, hvor Real Madrid møder Borussia Dortmund på Wembley i årets store finale.

For Real Madrid er det en mulighed for at løfte trofæet for hele 15. gang, mens Dortmund skal forsøge at revanchere deres nederlag på samme stadion i 2013, hvor de dengang stod over for Bayern München i Champions League-finalen. Der er masser af mulige oddsforslag til kampen, og vi foreslår her en Bet Builder i form af fire odds tips til Champions League-finalen til et samlet odds på 41.

Tip 1 - Toni Kroos laver en assist til odds 4.40

Toni Kroos spiller sin sidste klubkamp nogensinde, og Champions League-finalen efterfølges af EM, inden tyskeren helt stiller støvlerne. Han kan hente pokalen i den fineste europæiske turnering for hele sjette gang i sin karriere.

Kroos har ikke scoret mange mål denne sæson, men han har lavet hele ni assists i denne sæson, og han vil uden tvivl være opsat på at have en afgørende fod med i sin sidste kamp for den spanske kongeklub.

Tip 2 - Ian Maatsen har 1+ skud på mål til odds 2.30

Ian Maatsen har vist sig som en vigtig tilføjelse til Dortmunds trup, da han blev hentet på en lejeaftale fra Chelsea i januar måned. Den offensivt indstillede back har bidraget med tre mål siden sit skifte heriblandt et fantastisk mål i sin sidste kamp. Hollænderen har haft mindst et skud i ni af de seneste 12 kampe, hvor han har spillet mindst 50 minutter. Han har haft 11 skud på tværs af sine 16 Bundesliga-optrædener, og Maatsen bør have mindst et skud i lørdagens opgør.

Tip 3 - Ian Maatsen modtager et kort til odds 3.05

Mens Maatsen har imponerende fremad banen, har venstrebacken en tendens til at få problemer med dommeren. Hollænderen forlod Stamford Bridge før tid efter at have modtaget to advarsler, og han har også hentet masser af gule kort i Bundesligaen. Hele fem advarsler er det blevet til i denne halvsæson, ligesom han i alt har modtaget tre gule kort over seks kampe i Champions League. Han kan sagtens ende med endnu et gult kort, når han skal forsøge at holde styr på Rodrygo og Jude Bellingham i lørdagens finale.

Tip 4 - Eduardo Camavinga modtager et kort til odds 2.95

Camavinga har 12 advarsler på tværs af La Liga og Champions League i denne sæson, og franskmanden er et vigtigt anker på Reals midtbane på Wembley.

Franskmanden har i gennemsnit lavet over to frispark per kamp i Europa i denne sæson, og han er et godt bud på endnu et kort, da han sagtens kan blive tvunget til at bremse Dortmunds hurtige omstillinger med ulovlige midler.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.