Odds på fodbold i Danmark - mange spilmuligheder på dansk fodbold hos nye expekt

På nye expekt finder du en bred vifte af odds på dansk fodbold, og i denne guide kan du læse om en masse af spilmulighederne på fodbold i Danmark.

Nye expekt har også fodbold odds på store ligaer som Premier League, La Liga, Bundesligaen, Serie A osv.

Odds på dansk fodbold hos nye expekt

Du finder som nævnt en masse forskellige udvalg af odds på dansk fodbold hos nye expekt, og i dette afsnit dykkes der ned i nogle af de mange oddsmuligheder, der er tilgængelige.

  • Vinder-odds: På nye expekt er det muligt at finde vinderodds på den bedste danske fodboldrække.
  • Kampodds: På kampe fra 3F Superliga er der også odds på alle kampe fra ligaen, og sådan er det gennem hele sæsonen. Hvis Superligaen er på en længere pause, som fx vinterpausen, kan det være, at der ikke er odds at finde, men når der er få dage til kampstart, vil der altid være odds på kampene hos nye expekt.
  • Over/under: Ved alle kampe fra Superligaen kan du få odds på antallet af mål i kampen. Her er en over/under-linje fx 2,5 mål, men du kan også spille på over/under 1,5 mål, over/under 3,5 mål osv.
  • Målscorer-spil: Hos nye expekt kan du også finde spillerspecials på kampene. Det kan fx være et spil på en spiller til at score i kampen, score kampens første mål eller lignende.

På nye expekt kan du også finde odds på de danske landsholds kampe, og det gælder både på herre- og kvindesiden.

Der vil også kunne være odds på Superliga topscorer, odds på nedrykning fra Superligaen osv.

Nye expekts odds på dansk fodbold finder du ved at klikke på “Sports” i menuen i toppen. Vælg derefter “Fodbold” og find “Danmark”. Det er her, du kan finde alle aktuelle odds på fodbold fra Danmark.

Hvilke ligaer og turneringer er der i Danmark? Der er en hel del fodboldturneringer i Danmark, men det er langtfra alle, der udbydes odds på. Superligaen er den bedste danske fodboldrække, og det er også den liga, hvor du kan finde det klart største udvalg af odds på nye expekt.

Du kan forvente, at der vil være odds at hente på alle kampene fra Superligaen, og det er endda også muligt at finde sæsonspil. Det kan fx være, hvilket hold der bliver dansk mester i fodbold, odds på Superliga-nedrykkeren, odds på topscoreren i Superligaen eller lignende.

Rækken under Superligaen er 1. division og altså Danmarks næstbedste række, den tredjebedste er 2. division, den fjerdebedste er 3. division, mens Danmarksserien er den femtebedste række.

Går vi endnu længere ned, findes Københavnsserien, Sjællandsserien, Fynsserien og Jyllandsserien. Den laveste række i det danske ligasystem er Serie 5.

Live betting på dansk fodbold hos nye expekt Når en kamp fra Superligaen er i gang, kan du være sikker på, at det er muligt at spille live på kampen hos nye expekt. Her vil du f.eks. kunne satse på antallet af mål, resultatet af 1. halvleg og meget mere.

Hvis du ikke kender det store til live betting, går det ganske simpelt ud på, at du kan spille på kampen, mens den spilles. Oddsene ændrer sig løbende undervejs i kampen i takt med, at kampuret tikker og slutfløjtet kommer tættere på.

Du kan prøve live betting på dansk fodbold hos nye expekt på din computer eller mobil. Ejer du en tablet, kan du også bruge den til live betting. Hvis du bruger din mobil eller tablet, skal du logge på nye expekt ved hjælp af browseren på din enhed.

Live streaming af dansk fodbold hos nye expekt Du kan ikke livestreame dansk fodbold på nye expekt, men der er mange andre fodboldligaer og andet sport, som du kan se.

Hvis du er vild med fodbold, kan du se masser af det på nye expekt. Du kan livestreame fodbold fra store ligaer som Eredivisie i Holland, Premiership i Skotland samt Major League Soccer, der er den bedste fodboldrække i USA og Canada.

Livestreaming af både den tyske pokalturnering og den engelske EFL Cup er også muligt på nye expekt.

Er du til tennis, kan du f.eks. livestreame store Grand Slam-turneringer som French Open og US Open og flere andre tennisturneringer hos nye expekt. Det vil sige, at du blandt andet har mulighed for at se de danske tennisstjerner i aktion i nogle af de største turneringer i verden.

Fodbold i Danmark Fodbold er den mest populære sportsgren i Danmark, og interessen for den danske Superliga er stor. Det ses på antallet af tilskuere, der weekend efter weekend tropper op på de danske Superliga-stadioner for at støtte op om deres hold eller for at nyde de bedste hold, som dansk fodbold har at byde på.

Danmark har heller aldrig haft flere aktive fodboldspillere, end det er tilfældet nu, hvilket blot er med til at understrege fodboldens betydning for rigtig mange danskere. Tal fra DBU fra 2023 viste, at næsten 360.000 danskere havde været aktivt medlem af en fodboldklub i 2022.

Så hvis du tilhører den store gruppe af danskere, der elsker fodbold og helt sikkert kender til Brøndbys to UEFA Cup-semifinaler mod AS Roma i 1991, Danmarks triumf ved EM i 1992 og OB's sejr på Bernabéu i 1994, er dette bettingsiden for dig. Der er masser af live odds at finde på dansk fodbold, og hvis du mere er til international fodbold, kan du f.eks. livestreame fra ligaer som Eredivisie og den bedste skotske række.


Vores Partnere
ManchesterCity

Manchester City FC

3F Superliga

3F Superliga


Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.