Release the Kraken
Pragmatic Play

Release the Kraken


SpilleverandørPragmatic Play
Lanceringsdato28. januar 2020
SpiltypeVideo Slots
Hjul5
Betalingslinjer20-40
Gratis SpinsJa

Om Release the Kraken

Release the Kraken fra Pragmatic Play blev lanceret i slutningen af januar 2020, og det er en farverig spilleautomat, der foregår på havets bund.

Spillebrættet består af fem hjul med fire symboler på hvert hjul, og grundspillet har 20 betalingslinjer i alt. Det øges til dobbelt så mange under bonusrunden, og den kan du læse mere omkring længere nede.

Der opnås en gevinstudbetaling på Release the Kraken fra venstre mod højre, og der skal minimum tre ens symboler til på en betalingslinje for at danne en vindende kombination.

Release the Kraken har en maksimal gevinst på 10.000x din indsats, og det er højt for en spilleautomat fra Pragmatic Play.

Release the Kraken funktioner

Nedenfor kan du læse om nogle af de tilgængelige funktioner, der er at finde i Release the Krakens spillemaskinen.

Bonusrunden i Release the Kraken

Bonusrunden i Release the Kraken spilleautomaten aktiveres, når der lander et bonussymbol på hjul 1 og 3 samt et symbol med gratis spins på det femte og sidste hjul.

Herefter bliver du præsenteret for 10 skattekister, og du skal trykke på dem for at indsamle antallet af gratis spins. Når der står “Indsaml”, er antallet af gratis spins fastlagt.

Under bonusrunden øges antallet af betalingslinjer fra 20 til 40, og wild-symbolet spiller en vigtig rolle i bonusrunden. Det gør det, da wilds forbliver på spillebrættet under hele bonusrunden, og de kan samtidig bevæge sig til en ny position ved begyndelsen af et nyt spin. Herefter vil hvert wild-symbol øge multiplikatoren med +1.

Release the Kraken har også en anden bonus kaldet “Sunket skattebonus”, og den aktiveres, når et bonussymbol lander på hjul 1 og 3 og et Chest Bonus-symbol lander på hjul 5.

Tre kister vises herefter på skærmen, og du skal åbne kisterne en ad gangen. Kisterne gemmer på kontante præmier eller “Indsaml”. Bonussen slutter, når du har åbnet for “Indsaml”.

Øvrige funktioner på Release the Kraken

I grundspillet kan der tilfældigt dukke tentakler op, hvor der står “Pick me” på. Du skal trykke på et af de tre “Pick me”-skilte for at låse op for en af disse tre funktioner:

Kraken låste wilds: Denne funktion viser tre forskellige skattekister, som kan føje flere wilds til spillebrættet, “x2 multiplikator og indsaml” og “Spin”. Sidstnævnte har ingen funktion.

Kolossale Kraken-wilds: Funktionen her tilføjer et gigantisk 3x4 wild på spillebrættet.

Smittende Kraken-wilds: Minimum et smitsomt Kraken wild-symbol lander, og det symbol vil forvandle tilstødende symboler til wilds.

Release the Kraken konklusion

Pragmatic Plays Release the Kraken byder på et interessant grundspil med mulighed for forskellige funktioner.

Den maksimale gevinst på 10.000x din indsats er også høj for en spilleautomat fra Pragmatic Play at være.

Opdag mere

På nye expekt kan du også prøve efterfølgeren Release the Kraken 2 fra Pragmatic Play, der blev lanceret i november 2022.

Ud over de to spilleautomater finder du også spil som Rudolph Gone Wild, 100 Joker Staxx og Rome: Caesar’s Glory på nye expekt.

FAQ

Findes der en bonusfunktion på Release the Kraken spilleautomaten? Ja, det er der. Bonusrunden udløses, når der lander et bonussymbol på hjul 1 og hjul 3 plus et symbol med gratis spins på hjul 5.

Kan jeg købe adgang til bonussen på Release the Kraken? Ja, hvis du vil købe bonusrunden på Release the Kraken, kan du gøre det. Det koster 100x din indsats at købe adgang til det.

Hvad er den største gevinst, der kan vindes på Release the Kraken? Du kan maksimalt vinde 10.000x din indsats på Release the Kraken.

Er det muligt at spille Release the Kraken på mobilen? Ja, du kan godt bruge din mobil til at spille Release the Kraken på nye expekt på din mobil.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.