Release the Kraken 2
Pragmatic Play

Release the Kraken 2


SpilleverandørPragmatic Play
Lanceringsdato3. november 2022
SpiltypeVideo Slots
Hjul5
Betalingsrækker20-40
Gratis SpinsJa

Om Release the Kraken 2

Pragmatic Play udgav i november 2022 opfølgeren til Release the Kraken. Release the Kraken 2 finder også sted på bunden af havet, akkurat som Release the Kraken gør det.

De to spilleautomater har da generelt også mange ligheder. Spillebrættet på begge spilleautomater består af fem hjul med fire symboler på hvert hjul og et grundspil med 20 gevinstlinjer. I bonusrunden er der 40 gevinstlinjer i alt, og det sig også gældende på begge spilleautomater.

Release the Kraken 2 har en maksimal gevinst på 5.000x din indsats, og der kan vindes en gevinst fra venstre mod højre.

Release the Kraken 2 funktioner

I dette afsnit kan du læse om de funktioner, der er på Release the Kraken 2. Det inkluderer fx bonusrunden:

Bonusrunden på Release the Kraken 2

Bonusfeaturen på Release the Kraken 2 udløses, hvis der lander tre eller flere bonussymboler på spillebrættet.

Lander der fx tre bonussymboler, er du garanteret minimum fire gratis spins med en multiplikator på 2x din indsats. Du kan også potentielt få 15 gratis spins med en startende multiplikator på 4x indsatsen.

Inden bonusrunden begynder, kan du vælge at åbne din heldige kiste ved at trykke “Godkend”. Du kan også trykke på “Afvis”, og så skal du fjerne kister i stedet. Kisterne har hver især et antal af gratis spins samt en gevinstmultiplikator. Du kan herunder få et overblik over, hvad 3, 4 eller 5 bonussymboler potentielt kan give. Der er i alt 16 forskellige muligheder for hver bonus:

  • 3 bonussymboler: Dette giver mellem 4-15 gratis spins og en multiplikator fra 1x til 6x indsatsen.
  • 4 bonussymboler: Giver mellem 5-20 gratis spins og en gevinstmultiplikator fra 1x til 10x.
  • 5 bonussymboler: Giver 6-20 gratis spins og en multiplikator fra 1x til 10x indsatsen.

Hvis et eller flere wild-symboler lander på spillebrættet under bonusrunden, vil det blive på spillebrættet under hele bonussen. Wilds kan bevæge sig til en tilfældig position fra spin til spin, og hvis et gyldent wild-symbol dukker op, vil det øge multiplikatoren for den igangværende runde med 1x.

Det er ikke muligt at få yderligere gratis spins under bonusrunden.

Wild Respin er en funktion, der udløses, hvis der lander fire eller flere wild-symboler på hjulene i grundspillet. Wild-symbolerne bliver på hjulene og bevæger sig rundt, som de også gør i bonusrunden. For hvert wild-symbol, der lander derudover, får du yderligere et respin, og sådan fortsætter det, indtil der ikke rammes flere wild-symboler efter et respin.

Skiftende stablede wilds er en tredje funktion, som du kan møde på Release the Kraken 2. Det kan tilfældigt lande på hjul 2, 3 eller 4 i grundspillet. Denne type wild fylder hele det hjul, det lander på.

Release the Kraken 2 konklusion

Release the Kraken 2 har to forskellige wild-funktioner, der giver grundspillet noget ekstra. Ud over de to funktioner byder Release the Kraken 2 på en god bonusfeature.

Til gengæld har Pragmatic Play halveret den maksimale gevinst på Release the Kraken 2. På forgængeren er den maksimale gevinst på 10.000x indsatsen, mens den er på 5.000x indsatsen på Release the Kraken 2.

Opdag mere

Hos nye expekt kan du også prøve forgængeren Release the Kraken fra Pragmatic Play.

Du kan bl.a. også prøve spilleautomater som Book of Golden Sands og Book of Tut MEGAWAYS fra Pragmatic Play hos nye expekt.

FAQ

Har Release the Kraken 2 spilleautomaten en bonusfeature? Ja, der er en bonusrunde på Release the Kraken 2. Den aktiveres, hvis der lander minimum 3 bonussymboler på spillebrættet.

Kan jeg købe adgang til bonussen på Release the Kraken 2? Ja, det kan du godt. Der er to bonusrunder, du kan købe adgang til: Standard og VIP-bonus. De koster henholdsvis 100x og 250x din indsats at købe.

Hvad er den maksimale gevinst, der kan vindes på spilleautomaten Release the Kraken 2? På Release the Kraken 2 kan du maksimalt vinde 5.000x din indsats.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.