Rome: Caesar's Glory
Playson

Rome: Caesar's Glory


SpilleverandørPlayson
Lanceringsdato19. december 2019
SpiltypeVideo Slots
Hjul6
Betalingsrækker64
Gratis SpinsJa

Om Rome: Caesar’s Glory

Rome: Caesar’s Glory fra Playson sender dig tilbage i tiden og til Romerriget, hvor Caesar styrer løjerne.

Temaet for spilleautomaten er Romerriget, og i baggrunden kan en stor hær af legionærer anes. Selve spillebrættet på Rome: Caesar’s Glory består af seks hjul. På de fleste online spilleautomater er der det samme antal symboler på hvert hjul, men sådan forholder det sig ikke på Rome: Caesar’s Glory, hvor der er fra 2-7 symboler på hvert hjul.

Den maksimale gevinst på Rome: Caesar’s Glory er på 1.700x din indsats, og der er i alt 64 gevinstlinjer.

Rome: Caesar’s Glory funktioner

Playsons Rome: Caesar’s Glory byder på forskellige funktioner, som du kan læse om i dette afsnit:

Bonusfeaturen på Rome: Caesar’s Glory

Hvis der lander tre eller flere bonussymboler på Rome: Caesar’s Glorys hjul, aktiveres spillets bonusrunde.

Herunder kan du se, hvad antallet bonussymboler giver af gratis spins:

  • 3 bonussymboler: Dette giver 8 gratis spins
  • 4 bonussymboler: Resulterer i 12 gratis spins
  • 5 bonussymboler: 16 gratis spins

Under bonusrunden vendes hjulene på spillebrættet om. Det vil sige, at der på første hjul i bonusrunden er hele syv symboler, og dette øger chancerne for at opnå en gevinst, da en vindende kombination dannes fra venstre mod højre.

Hvis der dukker tre eller flere bonussymboler op på hjulene under de gratis spins, giver dette yderligere gratis spins. Dette er bygget op på samme måde, som du kan se ovenfor. Det vil sige, at hvis fx tre bonussymboler viser sig under bonusrunden, vil du få otte ekstra gratis spins. Du kan maksimalt få 70 gratis spins på Rome: Caesar’s Glory.

I grundspillet kan bonussymbolet vise sig på hjul 2-6, mens det kan dukke op på hjul 1-5 under bonusrunden.

En anden feature ved bonusrunden på Rome: Caesar’s Glory, er, at wild-symbolet udvides til at fylde hele hjulet under bonusrunden. Hvis et enkelt wild-symbol dukker op på fx hjul 1, vil de resterende seks symboler på hjulet erstattes af wilds. Spillets wild-symbol er Cæsar.

I bunden af spillebrættet kan du se en måler, der går op til 275. Hvis et hjul på spillebrættet er fuldt dækket af wilds, giver det +1 på fremskridtsbjælken i bunden. Der er meget langt op til 275, men hvis måleren fyldes, vil dette også give gratis spins. Det er tilfældigt, om du får 8, 12 eller 16 gratis spins i denne funktion.

Rome: Caesar’s Glory konklusion

Playsons Rome: Caesar’s Glory er en grundlæggende spillemaskine, der har de basale funktioner. Og bjælken i bunden er den eneste funktion, der tilføjer noget til grundspillet.

Bonusrunden er godt tænkt med et spillebræt, der vendes omvendt og øger mulighederne for at danne vindende kombinationer.

Opdag mere

På nye expekt er der andre spilleautomater, der er inspireret af Romerriget. Du kan fx prøve Rome: Fight for Gold og [Rome Fight for Gold Deluxe](/game/rome-fight-for-gold-deluxe, der begge er fra spiludvikleren Foxium.

Du kan også udforske andre spilleautomater fra Playson, som f.eks. Pirate Sharky og Buffalo Power: Christmas.

FAQ

Kan jeg få bonus på Rome: Caesar’s Glory? Ja, det er muligt at få bonus på Rome: Caesar’s Glory spilleautomaten. Bonussen aktiveres, hvis tre eller flere Scatter-symboler viser sig.

Kan jeg købe bonusrunden på Rome: Caesar’s Glory? Nej, det er ikke muligt at købe adgang til Rome: Caesar’s Glorys bonusfeature.

Kan jeg spille Rome: Caesar’s Glory spilleautomaten på mobilen? Ja, ejer du en smartphone, vil du kunne spille Rome: Caesar’s Glory på din mobil ved at logge ind på nye expekt på din mobilbrowser.

Hvad er den maksimale gevinst på spilleautomaten Rome: Caesar’s Glory? Rome: Caesar’s Glory har en maksimal gevinst på 1.700x din indsats.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.