Fishin' Pots Of Gold
MicroGaming

Fishin' Pots Of Gold

Fishin' Pots of Gold Oversigt


SpilleverandørMicroGaming
Lanceringsdato25. januar 2022
SpiltypeVideo Slots
Hjul5
Gevinstlinjer10-20
Free SpinsJa

Om Fishin’ Pots Of Gold

I januar 2022 lancerede MicroGaming Fishin’ Pots Of Gold, og det er en blanding af elementer, der er set på online spilleautomater før. Derfor kan man ikke sige, at MicroGaming har skabt en særlig original slotmaskine med Fishin’ Pots Of Gold, i hvert fald hvis man baserer det alene på temaet.

Spillebrættet består af fem hjul med tre symboler på hvert hjul, og der er 20 betalingslinjer i alt. Selve spillebrættet er placeret langt nede under havets overflade, hvor der svømmer fisk rundt og giver lidt liv til gameplayet.

Fishin’ Pots Of Gold har en maksimal gevinst på 5.000x indsatsen, og det er en almindelig maksimal gevinst på flere online spilleautomater. Det er dog ikke almindeligt at vinde den maksimale gevinst, så husk at spille ansvarligt, hvis du vælger spiller.

Fishin’ Pots Of Gold funktioner

Der er forskellige funktioner, der gør sig gældende i Fishin’ Pots Of Gold, og i dette afsnit kan du læse om nogle af de funktioner.

Bonusrunden i Fishin’ Pots Of Gold

For at udløse bonusrunden i Fishin’ Pots Of Gold kræver det minimum tre gratis spin-symboler. Der står skrevet “Free Spins” med store bogstaver på symbolet.

Fire eller fem bonussymboler udløser henholdsvis 15 eller 20 gratis spins.

Under bonusrunden udvides spillebrættet, og har du prøvet en Big Bass-bonusrunde før, vil du vide, hvad det gælder om i bonusrunden.

Spillets wild-symbol fungerer nemlig som et fisker-symbol, der har samme funktion som fiskeren fra Big Bass-serien.

Han kan lande på alle fem hjul i grundspillet, og det samme gør sig gældende i bonusrunden. Som i Big Bass-spilleautomaterne er der også et penge-symbol, og fiskeren kan indsamle dets påskrevede værdi i både grundspillet og bonusrunden.

Under bonusrunden kan du potentielt modtage flere gratis spins, for hver tredje indsamlede wild-symbol. Dette øger samtidig multiplikatoren i toppen af spillebrættet. Først til 2x, derefter 3x, 5x og til sidst 10x. Du tildeles yderligere fem gratis spins, når du opnår et nyt niveau på multiplikatoren.

Til venstre for spillebrættet er der fire forskellige jackpots: MINI, MINDRE, STØRRE og MEGA. De har en værdi på henholdsvis 15x, 50x, 500x og 5.000x, og det er også spillets wild-symbol, der kan indsamle disse.

Fishin’ Pots Of Gold konklusion

Fishin’ Pots Of Gold er et sammensurium af ingredienser fra forskellige andre spilleautomater. Hvis du synes om en spilleautomat, der inkluderer et irsk tema kombineret med fisketuren på Big Bass Bonanza-spilleautomaterne over sig, kan det være, at Fishin’ Pots Of Gold er noget for dig.

Opdag mere

Hos nye expekt er der en række andre spilleautomater fra MicroGaming, du kan prøve. For eksempel er det muligt at spille Jungle Jim and the Lost Sphinx, Almighty Aztec og Break Away Lucky Wilds.

Du finder også spil som Ruby ONE Blackjack Live og Live Speed Baccarat 1 på nye expekt.

FAQ

Har Fishin’ Pots Of Gold en bonusfeature? Ja, Fishin’ Pots Of Gold har en bonusrunde, og den udløses, hvis der lander minimum tre bonussymboler på spillebrættet. Dette giver 10 gratis spins.

Kan jeg købe adgang til bonusrunden på Fishin’ Pots Of Gold? Ja, men det er kun muligt at købe bonusrunden, når du har udløst bonussen organisk mindst én gang. Der kan købes 10, 15 eller 20 gratis spins. 10 gratis spins koster 50x din indsats, 15 koster 100x, mens 20 gratis spins koster 150x indsatsen.

Kan jeg spille Fishin’ Pots Of Gold via mobilen? Ja, du kan sagtens spille Fishin’ Pots Of Gold fra din mobil, og det kan du gøre fra internetbrowseren på din mobil, så længe du har adgang til internettet.

Hvad er den maksimale gevinst på Fishin’ Pots Of Gold spillemaskinen? Fishin’ Pots Of Golds maksimale gevinst er på 5.000x din indsats.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.