Christmas Big Bass Bonanza
Pragmatic Play

Christmas Big Bass Bonanza


SpilleverandørPragmatic Play
Lanceringsdato2. december 2021
SpiltypeVideo Slots
Hjul5
Betalingsrækker10
Gratis SpinsJa

Om Christmas Big Bass Bonanza

Pragmatic Play udgav i december 2021 en juleudgave af Big Bass Bonanza, og de brugte nok kun få øjeblikke på at finde på navnet til spilleautomaten.

Ligesom den originale spilleautomat består spillebrættet af fem hjul med tre symboler på hvert hjul og i alt 10 betalingslinjer.

Baggrundsmusikken i spillet er juleinspireret, og du kan selv vælge, om du vil have den slået til eller fra. Du klikker bare på lydikonet i bunden til venstre og kan selv justere volumen undervejs i spillet.

I Christmas Big Bass Bonanza dannes der en vindende kombination fra venstre mod højre.

Christmass Big Bass Bonanza har en maksimal gevinst på 2.100x din indsats, og det er det samme som på Big Bass Bonanza.

Christmas Big Bass Bonanza funktioner

Nedenfor kan du læse om nogle af funktionerne på Christmas Big Bass Bonanza slotmaskinen.

Bonusrunden i Christmas Big Bass Bonanza

For at udløse bonusrunden i Christmas Big Bass Bonanza skal der lande minimum tre bonussymboler på spillebrættet. Bonussymbolet står der “Scatter” påskrevet, og på symbolet er også en grøn fisk med en nissehue i juletemaets anledning. Bonussymbolet kan vise sig på alle hjulene på spillebrættet.

Tre bonussymboler udløser 10 gratis spins. Fire udløser 15 gratis spins, og fem udløser 20 gratis spins. Ligesom i grundspillet vises tilfældige fiskesymboler med pengeværdier også i bonusrunden, men i bonusspillet kan et wild-symbol indsamle værdien på fiskesymbolerne. Wild-symbolet er julemanden, der holder en stor fisk, der er bundet en sløjfe om.

Wild-symbolet bliver også indsamlet til måleren, som du kan se i toppen af spillebrættet i løbet af bonusrunden. Hver fjerde wild-symbol, der indsamles, udløser ti ekstra gratis spins og en øget multiplikator.

Hvis du når det første punkt med ekstra gratis spins, er multiplikatoren på 2x, derefter 3x og slutteligt 10x. Du kan maksimalt opnå 10x i multiplikator.

Andre symboler på Christmas Big Bass Bonanza

Det mest værdifulde symbol er julekuglen, og hvis der er fem julekugler i en vindende kombination, resulterer dette i en gevinst på 200x din indsats.

Kortsymbolerne A, K, Q, J og 10 er de mindste værdifulde symboler, og de betaler alle 10x din indsats i gevinst, hvis der er fem af dem i en vindende kombination.

Christmas Big Bass Bonanza konklusion

Det eneste, der adskiller Christmas Big Bass Bonanza fra Big Bass Bonanza, er juletemaet.

Hvis du ikke er glad for julen, vil Christmas Big Bass Bonanza nok ikke være noget for dig, da Pragmatic Play har skruet op for julestemningen med musikken og symbolerne i spillet.

Den maksimale gevinst er på 2.100x din indsats, og det er som nævnt også det samme som på Big Bass Bonanza.

Opdag mere

På nye expekt kan du prøve andre spilleautomater fra Big Bass-serien fra Pragmatic Play, såsom Big Bass Christmas Bash og Big Bass Bonanza.

Du kan også prøve andre spilleautomater som Millionaire Rush, Sahara Riches: Cash Collect og Masters Of Olympus.

FAQ

Er der en bonusrunde på Christmas Big Bass Bonanza spilleautomaten? Ja, spillet har en bonusrunde, og den aktiveres, når der lander minimum tre scatter-symboler på spillebrættet. Symbolet er en stor grøn fisk iført nissehue.

Kan jeg købe mig adgang til bonusrunden i Christmas Big Bass Bonanza? Ja, hvis du vil købe dig adgang, er det muligt at gøre. Det koster 100x din indsats at købe bonusrunden i Christmas Big Bass Bonanza.

Hvad kan maksimalt vindes i gevinst på Christmas Big Bass Bonanza? Christmas Big Bass Bonanza har en maksimal gevinst på 2.100x din indsats.

Kan jeg spille Christmas Big Bass Bonanza på mobilen? Ja, det kan du. Du skal dog have en smartphone og have internetadgang, før du kan logge på nye expekt på din mobil.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.