Sahara Riches: Cash Collect
PlayTech Slots

Sahara Riches: Cash Collect


SpilleverandørPlayTech Slots
Lanceringsdato23. april 2021
SpiltypeVideo Slots
Hjul5
Betalingsrækker30
Gratis SpinsJa

Om Sahara Riches: Cash Collect

Spilleverandøren PlayTech Slots står bag Sahara Riches: Cash Collect, der har verdens største ørken, Sahara, som tema.

Sahara Riches: Cash Collects spilleflade består af i alt fem hjul med tre symboler på hvert hjul, og der er 30 gevinstlinjer på spilleautomaten.

Ørkenen fylder meget i baggrunden til både højre og venstre side af hjulene på Sahara Riches: Cash Collect, og grundspillet finder sted ved højlys dag. Under bonusrunden har mørket lagt sig.

I toppen af spillebrættet kan du se spillets fire jackpots: Grand, Major, Minor og Mini. Dem kan du læse mere om i afsnittet herunder:

Sahara Riches: Cash Collect funktioner

Hvis du før har prøvet online spilleautomater, vil du vide, at der på de fleste af dem er en bonusfeature, og det gør sig også gældende for Sahara Riches: Cash Collect.

Bonusfeaturen på Sahara Riches: Cash Collect

I grundspillet er der blå symboler med en værdi på bl.a. +3 og +4. For at udløse bonusrunden på Sahara Riches: Cash Collect skal Cash Collect-symbolet indsamle de blå symboler. Hvis der fx er to blå symboler med +3 og +5, og Cash Collect-symbolet lander på det femte hjul, vil du få 8 gratis spins. I grundspillet kan Cash Collect-symbolet kun lande på hjul 5, mens det kan dukke op på alle fem hjul under bonusrunden. Hvis et Cash Collect-symbol lander på spillebrættet i bonusrunden, vil det blive fastlåst sin position i de følgende 2 spins og altså 3 spins i alt.

Som nævnt er der også fire jackpots i Sahara Riches: Cash Collect, og hvis Cash Collect-symbolet og en diamant lander på spillebrættet samtidig, vil funktionen blive aktiveret. Det er tilfældigt, hvilken jackpot du får. Herunder kan du se, hvad de fire forskellige jackpots udbetaler i gevinst.

 • Grand: Udbetaler 500x din indsats i gevinst
 • Major: 200x din indsats i gevinst
 • Minor: 50x din indsats i gevinst
 • Mini: 20x din indsats i gevinst

Symboler på Sahara Riches: Cash Collect

Få herunder en oversigt over, hvad de forskellige symboler på Sahara Riches: Cash Collect udbetaler i gevinst, hvis fem af symbolerne er med i en vindende kombination:

 • Skattekiste: Udbetaler 30x din indsats i gevinst
 • Kamel: 20x indsatsen
 • Parfume: 15x indsatsen
 • Sabel: 12,5x indsatsen
 • Timeglas: 12,5x indsatsen
 • A: 7,5x indsatsen
 • K: 7,5x indsatsen
 • Q: 7,5x indsatsen
 • J: 7,5x indsatsen

Spillet har også et wild-symbol, og det erstatter alle symboler ovenfor.

Sahara Riches: Cash Collect konklusion

Sahara Riches: Cash Collect fra PlayTech Slots har både en bonusrunde og jackpots, så der er features nok på spilleautomaten, men en maksimal gevinst på 500x indsatsen er ikke høj, hvis man sammenligner med mange andre spilleautomater online.

At det ikke er en høj maksimal gevinst, betyder dog ikke, at det er nemt at vinde, så husk kun at spille for beløb, som du kan tåle at tabe, hvis du spiller.

Opdag mere

Hos nye expekt er der andre spilleautomater fra PlayTech Slots, du kan prøve. Der er fx Fire Blaze: Blue Wizard MEGAWAYS og Fire Blaze: Blue Wizard.

Ud over flere spilleautomater fra Playtech Slots er der også spil fra andre spiludgivere. Der er fx Blazing Mammoth fra MicroGaming og Fire Joker fra Play’n GO.

FAQ

Kan jeg få en bonus på Sahara Riches: Cash Collect? Ja, Sahara Riches: Cash Collect har en bonusrunde.

Kan jeg købe bonusfeaturen på spilleautomaten Sahara Riches: Cash Collect? Nej, du kan ikke købe adgang til bonusrunden på Sahara Riches: Cash Collect. Den skal man spinne sig til.

Hvad er den maksimale gevinst på Sahara Riches: Cash Collect spilleautomaten? Sahara Riches: Cash Collects maksimale gevinst er på 500x indsatsen.


Vores Partnere
ManchesterCity
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.