Millionaire Rush
Big Time Gaming

Millionaire Rush


SpilleverandørBig Time Gaming
Lanceringsdato15. juni 2022
SpiltypeVideoslot
Hjul5
BetalingsrækkerCluster udbetalinger
Gratis SpinsJa

Om Millionaire Rush

Hvis du er en af de mange danskere, der før har set “Hvem vil være millionær”, vil du hurtigt kunne genkende den musik, som Big Time Gaming har valgt til spilleautomaten Millionaire Rush, og det vil du i øvrigt også kunne se på baggrunden og spillets logo.

Big Time Gaming lancerede Millionaire Rush i juni 2022, og den føjes til deres portefølje af spilleautomater, der er inspireret af det berømte quizshow. Spillefladen på Millionaire Rush består af fem hjul med fem symboler på hvert hjul, men hvis der dannes en vindende kombination, bliver spillebrættet udvidet. Symbolerne i den vindende kombination fjernes fra spillebrættet og erstattes af nye symboler, der falder ned fra oven. Der kan være op til 100 symboler på spillebrættet.

Der er Cluster-udbetalinger på Millionaire Rush, så der kan dannes en gevinst overalt på spillebrættet, men der skal minimum fem identiske symboler til. Millionaire Rush har en maksimal gevinst på meget høje 55.060x din indsats.

Millionaire Rush funktioner

Nedenfor kan du blandt andet læse om bonusrunden på Millionaire Rush spilleautomaten:

Bonusfeaturen på Millionaire Rush

I tv-programmet “Hvem vil være millionær” er der 15 spørgsmål op til millionen. Ude til venstre for spillebrættet kan du se spillets Megatrail, som består af 12 trin.

For hver vindende kombination i Millionaire Rush, kommer du tættere på spillets bonusrunde. På det syvende trin udløses bonusrunden i Millionaire Rush, og det giver seks gratis spins.

Bonusrunden byder en ny Megatrail velkommen ude til venstre, og hvis du når op til syvende trin her, vil du få tildelt yderligere tre gratis spins. Du skal være opmærksom på, at den ikke fastlåser trin, så for at nå hele vejen til toppen og det 12. trin, skal der altså dannes 12 vindende kombinationer i træk.

I grundspillet har det 12. trin en værdi på op til 1.000x, mens det i bonusrunden er op til 2.000x. Under bonusrunden er du også garanteret, at der er minimum otte funktioner til stede på spillets Megatrail til venstre. I grundspillet er du garanteret fem.

Følgende funktioner kan vise sig på Millionaire Rush’ Megatrail:

 • Wilds
 • Multiplikator wilds
 • Symbol omdannes til wild
 • Mega wild
 • Symbol underopdeling
 • Symbol opgradering
 • Gevinstmultiplikator
 • Max Megaclusters
 • Symbolduplikering
 • Symbol eksplosion
 • Eksplosioner
 • 50:50

Millionaire Rush konklusion

Hvis du kan lide quizshowet “Hvem vil være millionær” og online spilleautomater, er der gode chancer for, at du også vil synes om Millionaire Rush fra Big Time Gaming.

Den maksimale gevinst på vilde 55.060x indsatsen er imponerende, men husk det ansvarlige spil, hvis du spiller på Millionaire Rush eller andre former for spil.

Opdag mere

Millionaire Rush er ikke den første spilleautomat inspireret af “Hvem vil være millionær”, som Big Time Gaming har lavet. De står også bag Who Wants To Be A Millionaire og Millionaire Mystery Box, og de kan begge spilles hos nye expekt.

Big Time Gaming har også lavet spilleautomater som Big Bad Bison og Gifts of Fortune, som også kan udforskes på nye expekt.

FAQ

Har Millionaire Rush en bonusrunde? Ja, der er en bonusfeature på Millionaire Rush, og den aktiveres, når der er dannet en vindende kombination syv gange i træk. Bonusrunden kaster seks gratis spins af sig.

Kan jeg købe bonusfeaturen på Millionaire Rush spilleautomaten? Nej, du kan ikke købe adgang til bonusrunden i Millionaire Rush.

Kan jeg spille Millionaire Rush på min mobil? Ja, hvis du vil spille Millionaire Rush på din mobil hos nye expekt, skal du logge ind via browseren på din smartphone.

Hvad er den maksimale gevinst på Millionaire Rush? Millionaire Rush har en maksimal gevinst på 55.060x din indsats.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.