Eurovision 2024 odds

Hos nye expekt kan du få de vigtigste Eurovision odds, så du kan få placeret dine bets i god tid til begivenheden.

Det Europæiske Melodi Grand Prix, der også er kendt som Eurovision, er en stor og årligt tilbagevendende begivenhed med musik som omdrejningspunkt. Første udgave af Eurovision blev afholdt i Lugano i Schweiz i 1956, og siden har det været afholdt hvert år bortset fra 2020, hvor showet blev aflyst grundet coronapandemien.

Hos nye expekt kan du finde masser af odds på Eurovision, og i denne guide gennemgås de fleste af spilmulighederne.

Eurovision betting

Der er masser af muligheder for at oddse på Eurovision 2024 i Sverige. Nye expekt har et bredt udvalg af spil og du kan se dem alle her.

  • Vinder: Her kan du spille på vinderen af Eurovision, og der er odds tilgængelige på alle deltagerne ved Eurovision.
  • Placering i Eurovision: Hos nye expekt kan du også finde odds på alle landenes placering i Det Europæiske Melodi Grand Prix. Du kan fx spille på, om en nation kommer i top 3, top 5, top 10 eller top 15.
  • Head to Head: Her har nye expekt sat to nationer ved Eurovision op mod hinanden i en såkaldt Head to Head. Væddemålet afgøres ved, hvilken af de to nationer, der opnår den bedste placering i Eurovision.
  • Klassifikation: Her kan du blandt andet spille på, hvilket af landene fra Balkan, der klarer sig bedst ved Eurovision. Du kan fx også finde odds på, hvilket af de nordiske lande, der opnår den bedste placering ved Eurovision.

Hos nye expekt kan du også spille på, hvilket land fra Baltikum, der klarer sig bedst, og hvilket af de fem store nationer, der klarer sig bedst ved Eurovision. De fem store nationer er Italien, Frankrig, Storbritannien, Tyskland og Spanien.

Gennem Eurovision-historien er der flere musikere, der har fået deres gennembrud efter at have medvirket i den populære musikbegivenhed. Tag fx den svenske popgruppe ABBA, der vandt Eurovision med sangen “Waterloo” i 1974. ABBA oplevede efterfølgende stor succes og producerede hits, som stadig er populære den dag i dag.

Eurovision har de seneste mange år fundet sted i maj måned, og vi skal tilbage til 1994 for at finde den seneste Eurovision-udgave, der ikke blev afholdt i maj.

Hvis du gerne vil finde nye expekts odds på Eurovision, skal du for det første trykke på “Sports” i menuen. Tryk herefter på ikonet, hvor der står “A-Z”. Når du har gjort det, kan du enten vælge at skrive “Eurovision” i søgefeltet, eller du kan klikke på “Specials”, hvor alle oddsene på Eurovision opholder sig.

Eurovision odds hos nye expekt på mobilen

Hvis du gerne vil spille på Eurovision, og du ikke sidder foran din computer, kan du fx bruge din mobiltelefon i stedet. Ejer du en smartphone, kan du nemlig bruge nye expekts mobile platform, der er tilgængelig for både Android- og iOS-enheder. Har du en tablet, kan du også bruge nye expekt på den.

Funktionerne på den mobile version af nye expekt er de samme, så du har adgang til det samme spiludvalg, som hvis du er på din computer.

Det kræver selvfølgelig adgang til internettet, før du kan bruge nye expekt på din mobil eller tablet. Du skal bruge browseren på din mobil eller tablet for at benytte den mobile platform af nye expekt, og hvis du vil spille på Eurovision eller andet, skal du være minimum 18 år gammel og have adresse i Danmark.

Eurovision live betting på nye expekt

Når Eurovision løber af stablen, kan du også finde live odds på den populære begivenhed. Hvis du ikke ved, hvad Live Betting er, så går de i al sin enkelhed ud på, at du kan spille på en begivenhed, mens den pågår. I live betting ændrer oddsene sig løbende, og sådan er det også i Eurovision.

Du finder nye expekts live odds ved at klikke på “Live nu” i sportsmenuen.

Sådan foregår Eurovision

Som nævnt indledningsvis fandt første udgave af Eurovision sted i Schweiz i 1956, og netop Schweiz vandt også Eurovision det år ved Lys Assia med sangen “Refrain”.

Siden dengang har Eurovision været afholdt mange gange, og herunder kan du læse om formatet ved Eurovision.

Siden 2008 har der ved Eurovision været to semifinaler. De fem store nationer er automatisk kvalificeret til Eurovision-finalen på forhånd, og det samme er værtsnationen for begivenheden.

Der er ti finalepladser på højkant i hver semifinale, så det vil sige, at der skal sorteres i alt 11 nationer fra i semifinalerne.

Vinderen af Eurovision findes ved hjælp af stemmer fra juryen samt stemmer fra seerne i de forskellige lande, der er med i Eurovision.

Andre sportsgrene at spille på

På nye expekt er der mange andre begivenheder, du kan spille på. Det gælder fx sportsgrene som fodbold, håndbold, golf, tennis, esport, cykling, basketball, ishockey, Formel 1, amerikansk fodbold, rugby union, rugby league og så videre. Du finder også odds på politik på nye expekt.

Alle tilgængelige sportsgrene på nye expekt ligger under “Sports”. Vælger du at spille om penge, så husk at spille med omtanke.


Vores Partnere
ManchesterCity
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.