Motorsport odds - meget motorsport betting på nye expekt

Motorsport er en særdeles populær sportsgren på verdensplan, og det er den også hos denne side, hvor der er et stort spiludvalg på motorsport. Formel 1 er den fineste klasse inden for motorsport, men der er også odds på meget andet motorsport. For eksempel finder du også odds på NASCAR, Le Mans og mange andre motorsportløb.

Motorsport betting på nye expekt

Hvis du gerne vil finde de odds, som nye expekt tilbyder på motorsport, skal du forbi sportssiden, da det er her, du finder alle odds. Motorsport finder du ved at klikke på “Mere”. Det kan måske være lidt svært at få øje på til at begynde med, men når du har fundet de fem sportsgrene, du kan se i menuen, kan du hurtigt finde frem til det. Ikonet er en pil, som foldes ud, når du klikker på den.

Når du har klikket på “Mere”, skal du blot scrolle ned til motorsport, hvor alle nye expekts motorsport odds gemmer sig.

Motorsport odds hos nye expekt

I dette afsnit kan du få et overblik over nogle af de odds på motorsport, du vil opleve, når du er på siden med motorsport odds.

  • Løbets vinder: På nye expekt finder du odds på vinderen af fx et Formel 1-grandprix, Le Mans og mange andre motorsportsløb.
  • Placeringer: Du kan også finde odds på, om en racerkører kommer i top-3, top-5 eller top-10 i et motorsportsløb.
  • H2H: Dette står for Head to head, hvilket vil sige, at to forskellige kørere er sat op mod hinanden. Her kan du så spille på, hvilken af kørerne, der klarer sig bedst i racerløbet.
  • Løbs Specials: Hos nye expekt vil du også kunne finde specials på nogle løb. Det kan være, om løbets vinder nummer på bilen er et lige eller ulige nummer osv.

Du kan også finde andre spilmuligheder på motorsport hos nye expekt end de her fire eksempler, og spiludvalget kan variere fra løb til løb.

Motorsport betting på mobilen hos nye expekt

Du behøver ikke at sidde foran din computer for at sætte et motorsports væddemål hos nye expekt. Du kan også bruge din mobil, da nye expekts mobilversion byder på det samme udvalg som på computeren.

Du kan logge ind via browseren på din telefon, og det er en brugervenlig oplevelse, der venter dig. Spiller du på din mobil, computer eller tablet, er det vigtigt, at du husker at spille ansvarligt.

Motorsport live betting på nye expekt

Motorsport er ikke den sportsgren, hvor spiludvalget på live betting er størst, men du kan stadig få live odds på motorsport hos denne platform.

Hvis et løb er i gang, som du godt kunne tænke dig at følge live, kan du finde live odds ved at klikke på “Live nu”, som er placeret ude i venstre side af menuen. Som nævnt tidligere får du præcis det samme spiludvalg på mobilen som på computeren hos nye expekt, og det gælder også for live betting.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.