NHL betting odds - mange spilmuligheder på verdens største ishockeyliga hos nye expekt

Hvis du er sportsglad, har du med stor sandsynlighed hørt om NHL, også selvom du ikke engang er fan af ishockey. NHL er verdens største ishockeyliga, og derfor er det også NHL, der er flest odds på hos nye expekt.

I denne guide kan du læse om NHL betting online på nye expekt.

NHL betting hos nye expekt

Der er et stor udbud af NHL odds at finde på nye expekt, og hvis du gerne vil finde NHL odds hos nye expekt, skal du gå til sportssiden på sitet.

Det kan være, at ishockey ikke er synligt blandt de fem sportsgrene, du vil blive præsenteret for, når du klikker på “Sports”. Hvis det er tilfældet, kan du finde NHL odds ved at trykke på “Mere”, og så skal du scrolle ned og finde ishockey.

Det er under ishockey, at NHL-oddsene på nye expekt gemmer sig. Når en NHL-sæson er i gang, kan du forvente langt flere spilmuligheder på NHL, end når sæsonen ligger stille.

NHL odds på nye expekt

Du kan i det følgende læse om nogle af de odds på NHL, der er at finde på nye expekt.

  • Kampodds: På nye expekt kan du spille på vinderen af kampen i NHL. Du kan både vælge at inddrage X’et i dit væddemål, så det er et 1X2-udfald, som vil forhøje oddsene på 1- og 2-tallet. Du kan også vælge at udelade X’et ved at vælge kampvinderen inklusive forlænget spilletid og straffeslag.
  • Over/under antal mål: Hos nye expekt finder du også odds på antallet af mål i en NHL-kamp. En mållinje i NHL kan som eksempel være på over/under 5,5 mål.
  • Asian Handicap: Her gives begge hold enten en fordel eller ulempe inden kampstart. En Asian Handicap-linje i NHL kan være -0,5 og +0,5 eller lignende.
  • Dobbeltchance: En dobbeltchance betyder, at du udelukker et tegn ved at spille på 1X, X2 eller 12 i en NHL-kamp. 1X giver fx gevinst, hvis kampen enten ender med en sejr til hjemmeholdet eller uafgjort.

Der er også mange andre NHL odds end de ovenstående eksempler. Du kan ligeledes spille på, hvilket mandskab der vinder NHL-mesterskabet.

NHL betting online på mobilen på nye expekt

Nye expekt har udviklet en god og brugervenlig mobilversion, som du kan komme ind på via din browser på din telefon. Den fungerer glimrende, og nye expekt byder på det samme spiludvalg på mobilen, der at finde på computeren.

At kunne spille på mobilen er en fordel, hvis du er på farten. Hvis der spilles en NHL-kamp, og du ikke er hjemme, kan du bruge din mobil til evt. at placere et bet. Du skal altid huske at spille med omtanke, og du skal kun spille for penge, som du har råd til at miste.

NHL live betting på nye expekt

På nye expekt kan du forvente at finde masser af NHL live betting, når sæsonen er i gang. Det siger sig selv, at der ikke live NHL odds live, når der ikke er kampe, men når pucken glider over isen i de store arenaer i USA, så vil der være mange NHL betting odds på live betting.

Nye expekt byder som nævnt på de samme live betting odds på mobilen, som de gør på computeren eller tablet.


Vores Partnere
ManchesterCity
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.