SHL odds - stort spiludvalg på den svenske SHL hos nye expekt

SHL står for den “Svenska Hockeyligan” på svensk og er den bedste ishockeyrække i Sverige. Tidligere hed rækken Elitserien.

Ligaen blev stiftet i 1975, og det er en af de stærkeste ligaer i Europa.

På nye expekt kan du forvente et stort spiludvalg på den svenske SHL, og i den her lille guide kan du danne dig et overblik over nogle af spilmulighederne på SHL.

SHL betting på nye expekt

Du kan finde SHL odds i grundspillet, slutspillet og nedrykningsspillet hos nye expekt, og hvis du gerne vil finde odds på SHL, skal du gå til sportssiden.

Derefter skal du finde ishockey, og det kan du gøre ved at klikke på “Mere”, og når du har gjort det, vil de øvrige kategorier af sportsgrene, der er tilgængelige, blive vist.

Da sportsgrenene står i alfabetisk rækkefølge, skal du scrolle ned til “I”, hvor du finder SHL odds og alle nye expekts øvrige ishockey odds.

For at du kan spille på SHL, kræver det, at du er mindst 18 år gammel, og at du er bosiddende i Danmark.

SHL odds på nye expekt

Du kan som nævnt spille på SHL gennem hele sæsonen, og i det her afsnit kan du læse lidt om de SHL-spilmuligheder, som du vil kunne forvente hos nye expekt.

  • Liga vinder: På nye expekt kan du spille på, hvilken klub der står som vinder af SHL, når sæsonen er færdigspillet.
  • Kampens vinder: Her kan du spille på kampens udfald. Du kan både spille 1X2 og på vinderen inkl. forlænget spilletid.
  • Over/under antal mål: Du kan spille på antallet af mål i en SHL-kamp. I en ishockeykamp scores der som regel flere mål end i fx en fodboldkamp. Derfor er over/under-linjen også højere end i fodbold. I SHL kan en mållinje være på over/under 6,5 mål eller lignende.
  • Vinder af en periode: Hos nye expekt har du også mulighed for at spille på de tre perioder. Du kan spille på, hvem der vinder 1. periode i kampen.

Du finder mange flere SHL odds på nye expekt end de her fire eksempler. Fx kan du også spille på Asian handicap, dobbeltchance, spillerspecials m.m.

Du kan dog ikke forvente, at der er mange odds på SHL, hvis sæsonen ikke er begyndt endnu.

Livebetting på SHL hos nye expekt

Når SHL-sæsonen er igang, vil du kunne få mange live odds på SHL hos nye expekt. Du kan finde livebetting-sektionen på nye expekt ude i menuen til venstre, hvor der står “Live nu”. Det er her, du finder alle live odds på platformen.

Du har adgang til det samme live betting indhold på din mobil, som du har på din computer.

SHL betting på mobilen på nye expekt

Hvis du ikke sidder ved din computer, men du gerne vil sætte et SHL bet på nye expekt, kan du gøre det ved hjælp af den tilgængelige mobilversion, der er let at anvende. Du kan logge på nye expekt via browseren på din telefon.

Det er vigtigt, at du husker det ansvarlige spil, uanset om du spiller fra din mobil eller computer. Du skal derfor ikke spille for penge, du ikke kan tåle at tabe.


Vores Partnere
ManchesterCity

Manchester City FC

3F Superliga

3F Superliga


Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.