Ishockey VM odds - VM hockey betting på nye expekt

VM i ishockey er en meget stor sportsbegivenhed, hvor de bedste ishockeynationer i verden kæmper om at vinde den eftertragtede titel.

På nye expekt kan du nemt placere bets på VM i ishockey, hvis det er noget, du finder interessant. Du skal dog være minimum 18 år gammel og være bosat i Danmark, før du kan oprette en nye expekt-konto.

Denne korte guide vil berøre alt, hvad du behøver at vide om VM i ishockey betting på nye expekt.

VM hockey betting hos nye expekt

Nye expekt tilbyder et stort udvalg af VM i ishockey odds. Hvis du ønsker at placere bets på VM i ishockey, skal du blot besøge sportssektionen på hjemmesiden.

Da ishockey ikke er blandt de største sportsgrene i Danmark, er det ikke sikkert, at du kan finde ishockey blandt de fem synlige sportsgrene i menuen. Du kan dog nemt finde VM i ishockey odds ved at klikke på "Mere" og derefter scrolle ned for at finde ishockey-kategorien.

Det er her, at VM i ishockey-oddsene gemmer sig. Du kan dog ikke være sikker på, at der er odds på VM i ishockey, hvis der er lang tid til turneringsstart. Men, når VM i ishockey er i fuld gang, kan du med garanti forvente et bredt udvalg af hockey VM odds.

Ishockey VM odds på nye expekt

I dette afsnit af guiden kan du læse om eksempler på spilmuligheder på VM i ishockey, du har tilgængeligt på nye expekt.

  • Kampodds: På nye expekt kan du spille på udfaldet af kampe fra VM i ishockey. Det betyder, at du kan spille på, om kampen ender med en sejt til hjemmeholdet, udeholdssejr eller uafgjort. Alternativt kan du vælge at udelade uafgjort som mulighed ved at spille på vinderen af kampen inklusive evt. forlænget spilletid og straffeslag.
  • Over/under antal mål: Du kan også placere spil på antallet af mål scoret i løbet af en kamp fra VM i ishockey. Et eksempel på mållinje i ishockey kunne være over/under 5,5 mål.
  • VM-vinder: Hos nye expekt har du også mulighed for at sætte et bet på, hvem der vinder VM i ishockey.

Når VM i ishockey er startet, kan du forvente, at nye expekt har mange flere muligheder for spil end de tre eksempler, der står listet ovenfor.

Ishockey VM betting på mobilen hos nye expekt

Du behøver ikke at være logget ind på nye expekt via din computer, før du kan benytte dig af nye expekt, da der også findes en glimrende mobilversion af nye expekt, som du kan benytte, hvis du er indehaver af en smartphone eller tablet.

Den mobile udgave af nye expekt giver dig adgang til det samme udvalg af ishockey VM odds som på din computer. At have mulighed for at bette på mobilen giver mulighed for, at man kan tilgå indholdet, når man er på farten. Hvis du begynder at spille, er det meget vigtigt, at du spiller ansvarligt. Det betyder, at du kun skal satse penge, som du har råd til at tabe.

Ishockey VM live betting på nye expekt

På nye expekt kan du forvente at finde et væld af live betting-muligheder på VM i ishockey, når turneringen først er gået i gang.

Selvfølgelig er VM i ishockey live odds kun tilgængelige, når der er igangværende kampe fra turneringen.


Vores Partner
ManchesterCity

Manchester City FC


Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.