Odds VM håndbold - stort spiludvalg på nye expekt

I Danmark er håndbold en meget populær sportsgren, og det har nok noget at gøre med, at begge danske landshold har leveret toppræstationer i løbet af håndboldhistorien.

Både kvinde- og herrelandsholdet har vundet OL-, VM- og EM-guld. Hos nye expekt er VM i håndbold altid populært, og det ses også på den brede vifte af spilmuligheder, der er at finde.

I den her korte guide kan du læse mere om nogle af de mange spilmuligheder, du vil kunne finde, når der er VM håndbold odds på nye expekt.

Håndbold VM odds på nye expekt

Der er VM i håndbold hvert år. Det vil sige, at enten kvinderne eller herrerne skal af sted til VM i håndbold. Det betyder, at du kan forvente odds på VM håndbold 2023 og årene frem. I det her afsnit kan du få et overblik over nogle af de odds på VM håndbold, som du vil kunne støde på hos nye expekt.

  • Vinderodds: Du kan spille på vinderen af VM i håndbold hos nye expekt, og det kan du selvfølgelig på både VM for kvinder og for herrer.
  • Vinder af kampen: Under VM i håndbold kan du også finde odds på vinderen af de forskellige kampe. Du kan spille på 1X2-udfald, hvor X står for uafgjort, og 1 for sejr til hjemmeholdet. 2-tallet er et spil på sejr til udeholdet i opgøret.
  • Antal mål: Hos nye expekt finder du også håndbold VM odds på antallet af mål i kampen. I en håndboldkamp er der mange mål, og derfor kan en over/under-linje på mål i håndbold lyde på fx over 58,5 mål.

Du kan også finde langt flere muligheder for spil end ovenstående tre eksempler på nye expekt.

Håndbold VM betting hos nye expekt

Du kan nemt finde nye expekts VM håndbold vinder odds, hvis du gerne vil sætte et væddemål på VM i håndbold.

Du skal for det første gå til nye expekts side med sport. Dernæst skal du vælge håndbold, og det er ikke sikkert, at den er synlig som sportsgren til at starte med. Hvis du ikke kan finde håndbold, skal du trykke på “Mere”, og dernæst scrolle ned og finde håndbold.

Det er under håndbold, at du finder alle håndbold VM odds, der er på nye expekt. Det er muligt, at der er VM håndbold vinder odds, flere måneder før turneringen begynder, men det kan også være, at der ikke er odds ude endnu, hvis du tjekker et halvt år, før VM starter.

VM håndbold live betting på nye expekt

Hos nye expekt er der mange live odds på VM håndbold, ligesom der er på andre håndboldkampe.

Du kan finde nye expekts livebetting udvalg ude til venstre, og så skal du lede efter “Live nu”, hvor du finder de live odds, der er på nye expekt. Det er her, en VM håndboldkamp rykkes til på nye expekt, når dommeren har fløjtet den i gang.

VM håndbold odds på mobilen på nye expekt

Du kan også spille på VM håndbold på din mobil hos nye expekt, hvor du finder det samme spiludvalg som på computeren.

Mobilversionen af nye expekt fungerer upåklageligt, og du kan logge ind via din mobilbrowser. Uagtet om du bruger din mobil, computer osv. til at spille, skal du huske at spille ansvarligt og kun spille for beløb, du kan tåle at tabe.


Vores Partnere
ManchesterCity

Manchester City FC

3F Superliga

3F Superliga


Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.