Englands fodboldlandshold - mange odds på England herrelandshold i fodbold hos nye expekt

Den første internationale fodboldlandskamp nogensinde stod mellem England og Skotland, og fandt sted i Glasgow i 1872. Kampen endte i øvrigt 0-0.

Det engelske fodboldforbund, FA, blev grundlagt helt tilbage i 1863, hvilket gør det til det ældste fodboldforbund i verden.

Det er FA, der står for administrationen af FA Cuppen og det engelske fodboldlandshold. England spiller sine hjemmekampe på det ikoniske Wembley Stadium i London, og England hører til blandt de største fodboldnationer i verden.

Trofæskabet hos det engelske fodboldlandshold er dog ikke prangende sammenlignet med andre store fodboldnationer som Tyskland, Brasilien, Italien, Argentina, Frankrig og så videre, for England har blot én gang i historien vundet en stor titel. Det skete på hjemmebane ved VM i 1966, hvor det engelske landshold i finalen besejrede Vesttyskland med 4-2 efter forlænget spilletid.

Geoff Hurst blev Englands topscorer i turneringen, og holdet bestod ellers af profiler som Bobby Charlton, Gordon Banks og Bobby Moore.

Hvilke turneringer spiller de i?

Både det engelske herre- og kvindelandshold i fodbold deltager i turneringer arrangeret af UEFA og FIFA.

Det er UEFA, der arrangerer EM i fodbold, mens FIFA står for VM i fodbold, og begge disse turneringer, som både det engelske herre- og kvindelandshold i fodbold potentielt kan deltage i. Det kræver, at de kvalificerer sig til turneringerne, og netop kvalifikationsturneringerne er selvfølgelig også turneringer, hvor Englands fodboldlandshold er med.

Derudover er Englands fodboldlandshold med i Nations League, der arrangeres af UEFA.

Det engelske fodboldlandshold for herrer

Englands fodboldlandshold vandt som nævnt VM i fodbold på hjemmebane i 1966, og det er til dato det største resultat for det engelske fodboldlandshold i historien.

16 hold deltog ved VM i England, og de engelske værter var at finde i gruppe med Uruguay, Mexico og Frankrig. England lagde ud med at spille 0-0 mod Uruguay, og de to øvrige kampe mod Mexico og Frankrig blev begge vundet med 2-0, og det var nok til førstepladsen i gruppen.

I kvartfinalen vandt England med 1-0 mod Argentina på et mål af Geoff Hurst, og i semifinalen var Bobby Charlton på pletten to gange mod Portugal, og det var nok til at avancere til VM-finalen. England vandt med 2-1 mod Portugal, og det portugisiske mål stod Eúsebio for. Eúsebio blev i øvrigt VM-topscorer i 1966 med ni mål.

I finalen ventede Vesttyskland, og det blev en målrig affære, der først blev afgjort efter forlænget spilletid. Geoff Hurst blev den store VM-helt i finalen, da han scorede hattrick i finalen, der blev vundet med 4-2 efter 2-2 i ordinær spilletid.

Siden triumfen i 1966 har Englands bedste VM-resultat på herresiden været to fjerdepladser. England sluttede som nummer fire i både 1990 og 2018. Englands bedste EM-resultat kom ved EM i 2020, hvor de tabte finalen til Italien efter straffesparkskonkurrence.

Nedenfor kan du få et overblik over nogle af de største kampe i det engelske herrelandsholds historie.

Kamp og turneringResultat
England - Vesttyskland, VM-finale 19662-2. 4-2 til England efter forlænget spilletid.
England - Tyskland, VM-semifinale 19901-1. Tyskland vandt 4-3 i straffesparkskonkurrencen.
Tyskland - England, EM-semifinale 19961-1. Tyskland vandt 6-5 efter straffesparkskonkurrence.
Tyskland - England, VM-kvalifikationskamp 20015-1 til England.
Italien - England, EM-finale 20211-1. Italien vandt straffesparkskonkurrencen med 3-2.

Det engelske fodboldlandshold for kvinder

Først i 1972 spillede det engelske kvindefodboldlandshold sin første officielle kamp, og ligesom det var tilfældet 100 år tidligere med herrerne, var modstanderen Skotland. Herrernes kamp i 1872 endte som nævnt 0-0, men kvindernes kamp mod de skotske kvinder endte med en sejr på 3-2 til de engelske fodboldkvinder.

Det største resultat for det engelske kvindelandshold i fodbold kom ved EM i 2022 på hjemmebane, hvor England triumferede efter en sejr på 2-1 mod Tyskland efter forlænget spilletid. Beth Mead blev delt topscorer ved VM i 2022 med seks mål. Det samme antal scorede tyske Alexandra Popp.

I finalen kom hverken Mead eller Popp på tavlen, men det gjorde i stedet Ella Toone, Chloe Kelly og Lina Magull.

Herunder er der en oversigt over nogle af de største kampe i historien for det engelske kvindefodboldlandshold.

Kamp og turneringResultat
England - Tyskland, EM-finale 20092-6 til Tyskland.
Japan - England, VM-semifinale 20152-1 til Japan.
Holland - England, EM-semifinale 20173-0 til Holland, der senere vandt EM.
England - Tyskland, VM-finale 20222-1 til England efter forlænget spilletid.
Spanien - England, VM-finale 20231-0 til Spanien.

Betting på Englands fodboldlandshold på nye expekt

Hos nye expekt kan du forvente et stort spiludvalg på det engelske fodboldlandshold, og det gælder for både herre- og kvindelandsholdet.

Det er ikke sikkert, at du altid kan finde odds på Englands fodboldlandshold, men så snart der er kampe på programmet for England, vil nye expekt udbyde odds på de kampe.

Her vil du kunne spille på resultatet, antallet af mål og meget andet. Du kan også prøve nye expekts Bet Builder-funktion, hvor det er muligt at kombinere forskellige udfald på den samme kamp på en samlet kupon. Hos nye expekt kan du også få en velkomstbonus, hvis du ikke har en konto i forvejen.

FAQ

Kan jeg spille på Englands fodboldlandshold hos nye expekt? Ja, hvis du er minimum 18 år gammel og har adresse i Danmark, vil du kunne spille på det engelske fodboldlandshold på nye expekt.

Kan jeg spille på Englands fodboldlandshold på mobilen på nye expekt? Ja, du kan spille på England og meget andet via din mobil på nye expekt. Du skal benytte internetbrowseren på din mobil for at logge ind på nye expekt.

Er der liveodds på Englands landshold i fodbold hos nye expekt? Ja, du kan forvente, at der er liveodds på engelske landskampe i fodbold hos nye expekt, når de spiller kamp.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.