Intel Extreme Masters odds - Intel Extreme Masters betting på nye expekt

CS2 Intel Extreme Masters (IEM) er en af de mest prestigefyldte og eftertragtede begivenheder inden for e-sporten Counter-Strike 2, som også blot er kendt som CS2 tidligere kendt som CS.

Denne internationale turnering samler de bedste CS2-hold i verden, og de konkurrerer så om sejren. For esports-entusiaster med interesse inden for betting er CS2 Intel Extreme Masters interessant, da nye expekt tilbyder et stort spiludbud på turneringen.

I den her online guide kan du læse om nogle af de Intel Extreme Masters odds på CS2, du kan forvente hos nye expekt.

Intel Extreme Masters odds hos nye expekt

Nye expekt giver dig mulighed for at prøve CS2 Intel Extreme Masters betting, da de har forskellige spilmuligheder på den store turnering. Du kan se nogle eksempler på odds, der kan være på CS2 IEM herunder.

  • Kampvinder: Dette er det måske mest almindelige væddemål inden for alle sportsgrene. Her kan du spille på hvilket hold, der vil vinde en specifik kamp i CS2 IEM-turneringen.
  • Turneringsvinder: Du kan også spille på hvilket hold, der vinder hele CS2 IEM-turneringen.
  • Map Vinder: På nye expekt kan du også spille på, hvilket hold der vinder eksempelvis Map 1 og Map 2 ved Intel Extreme Masters i CS2.
  • Totale antal runder: Her kan du satse på, om det samlede antal runder i en kamp vil være over eller under en bestemt værdi. F.eks. over/under 2,5 Maps.

Intel Extreme Masters betting på nye expekt

Hvis der er lang tid til turneringen, kan det være, at der ikke er odds på CS2 IEM på nye expekt, men du kan være sikker på, at de kommer, når turneringen er tæt på.

Du finder nye expekts odds på CS2 IEM inde på sportssiden, hvor de forskellige sportsgrene med odds på er.

CS2 odds er i kategorien Esports på nye expekt, og når du har fundet det, kan du lede efter Intel Extreme Masters odds. Hvis der ikke er odds på det, når du tjekker, kan du kontakte support for at høre, hvornår det bliver tilgængeligt.

Live Betting på Intel Extreme Masters hos nye expekt

Når der er kampe fra turneringen i gang, kan du forvente, at nye expekt har live odds klar på kampene.

Live betting gør det muligt for dig at følge kampene i realtid, og så kan du eventuelt placere væddemål, hvis du finder et interessant odds undervejs.

Mens betting på CS2 IEM kan være interessant, er det meget vigtigt, at du spiller ansvarligt. Du skal kunne spille for penge, som du har råd til, at du ikke får igen.

Intel Extreme Masters betting på mobilen hos nye expekt

Nye expekt har også en mobilversion af sitet, hvilket gør det muligt, at du kan engagere dig i odds på Intel Extreme Masters direkte fra din smartphone eller tablet. Den dur også til tablet, hvis du ejer sådan en.

Den mobile udgave har præcis det samme udvalg af spilmuligheder og odds som computerudgaven.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.