Premier League dart online betting guide hos nye expekt

Dart er en populær sportsgren, og på nye expekt kan du forvente et stort oddsudvalg på Premier League darts. Turneringen blev første gang spillet i 2005, og de første fire udgaver af Premier League dart vandt Phil Taylor, der ikke længere er aktiv.

I denne guide kan du læse mere om Premier League dart, og hvad der er af spilmuligheder på turneringen.

Premier League darts odds på nye expekt

Som nævnt kan du finde en lang række odds på Premier League darts hos nye expekt, og dem ses der nærmere på i dette afsnit.

  • Vinder af kampen: Ligesom i så mange andre sportsgrene er det muligt at spille på, hvilken spiller der vinder kampen i Premier League dart. I dart kan det ikke ende uafgjort, så det er kun muligt at spille på en af de to duellanter.
  • Antal legs i kampen: I kampe fra Premier League dart kan du forvente, at der er odds på det totale antal af legs i kampen. Et leg starter med en score på 501 til hver spiller, og et eksempel på en over/under-linje på antal legs i Premier League dart er over/under 9,5 legs.
  • Antal 180’ere: Hvis du har set en dartkamp før, vil du vide, at der er god stemning i arenaen, hvis en af spillerne laver en 180’er. På nye expekt kan du spille på antallet af 180’ere i en kamp fra Premier League dart. En over/under-linje på 180’ere er fx over/under 5,5.
  • Flest 180’ere: På kampe fra Premier League dart kan du også regne med, at der vil være odds på, hvilken af de to spillere i kampen der laver flest 180’ere i opgøret.
  • 9-darts-lukning: I dart er det noget helt særligt, hvis en spiller laver en lukning på ni pile. Det kaldes også en 9-darts-lukning, og det er der også Premier League dart odds på hos nye expekt.
  • Kombinationer: Her kan du fx spille på, at en spiller vinder kampen og samtidig laver flest 180’ere i kampen. Det kan også være en spiller til at vinde i kombination med, at spilleren også laver det højeste checkout i opgøret.

Dette er blot seks eksempler på oddsudvalget, hvad angår Premier League darts hos nye expekt. Du vil fx også kunne spille på, om der kommer en 180’er i kampens første leg, hvilken spiller der laver det højeste checkout og så videre.

Premier League dart betting hos nye expekt

Som du kan se i afsnittet herover, er der ikke mangel på betting-muligheder på Premier League darts hos nye expekt.

Hvis du gerne vil udforske spiludvalget, skal du for det første gå til “Sports”, som kan ses i topmenuen.

Dernæst skal du vælge “Alle” og scrolle ned til “Darts”. Find herefter kategorien “Premier League Darts” og se de aktuelle kampe og odds. Du kan forvente, at der er odds på alle kampene i sæsonen.

Hvis du gerne vil spille på Premier League dart hos nye expekt, skal du være minimum 18 år gammel og bo i Danmark.

Premier League darts live betting på nye expekt

Nye expekt har også et stort udvalg af Live Betting på Premier League darts, hvor du ligeledes kan finde live odds på alle kampene fra turneringen.

Du finder Live Betting-sektionen hos nye expekt ude i venstre side under “Sports”. Det er i denne sektion, at du kan finde odds på kampene, når de er gået i gang.

Hvis du ikke ved, hvad live betting går ud på, så vil det sige, at du kan placere et spil på en dartkamp fra turneringen, mens den spilles. Er favoritten i kampen fx foran, vil oddset på ham være lavere, end det var til at starte med, mens oddset vil stige, hvis han er bagud. Sådan fungerer live betting med odds, der hele tiden ændrer sig.

Premier League dart betting på mobilen

Hos nye expekt kan du også bruge din mobil, hvis du har adgang til internettet. Nye expekts mobile platform kan bruges til både Android- og iOS-enheder, så det vil sige, at en tablet også kan bruges, hvis du er indehaver af en.

Du har adgang til det samme udbud af odds på Premier League dart på mobil eller tablet, som du har på desktop.

Sådan bliver turneringen spillet

Premier League darts er en turnering, hvor nogle af de bedste dartspillere i verden er med. Den spilles som regel fra februar til maj i forskellige arenaer i eksempelvis England, Skotland, Irland, Nordirland og Wales.

I Premier League darts er der otte spillere med hver aften, og alle kampene spilles først til seks legs. De fire øverste spillere på verdensranglisten er automatisk kvalificeret til Premier League darts, mens de resterende fire spillere bliver inviteret til at deltage.

Når sæsonen er i gang spilles der hver torsdag frem til maj, og ved hvert event kan spillerne optjene point. Da der er otte spillere med starter hver aften med kvartfinalerne, og avancerer man til semifinalerne, er man sikret to point til tabellen. En andenplads giver tre point, og en sejr giver fem point.

Det sidste event på året kaldes “Play-offs”, og det er de fire bedste spillere i tabellen, der er kvalificeret til dette event. Nummer 1 i tabellen skal i sin semifinale møde nummer 4, mens nummer 2 og 3 spiller den anden semifinale.

Sejrherren på denne aften kan efterfølgende lade sig hylde som vinder af sæsonen i Premier League dart.

Andre sportsgrene at spille på

Der er meget andet end Premier League darts at spille på hos nye expekt. Der er fx odds på sportsgrene som bowling, cricket, tennis, fodbold, cykling, gælisk sport, motorsport og meget mere.

På nye expekt kan du også finde odds på andre dartturneringer, som fx Modus Darts Super Series.

Hvis du spiller på Premier League darts, tennis, cricket eller andet, så husk at spille med omtanke.


Vores Partnere
ManchesterCity

Manchester City FC

3F Superliga

3F Superliga


Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.