PDC darts odds - nye expekt har stort spiludvalg på PDC dart

PDC står for “Professional Darts Corporation”, og det er et forbund, der hvert år arrangerer en række store turneringer inden for dart.

Det er blandt andet PDC, der hvert år står for at afholde verdensmesterskabet i dart, og det er der mange spilmuligheder på hos nye expekt, som du kan læse mere om i denne korte guide om PDC dart odds.

PDC darts betting på nye expekt

PDC’s verdensmesterskab i dart afholdes hvert år i december, og VM-finalen spilles som regel i starten af januar. Hvis du ønsker at finde odds på PDC dart odds på denne platform, skal du forbi sportssiden. Det kan være, at dart ikke er blandt de 5 sportsgrene, som du ser til at begynde med, men du kan hurtigt og nemt finde frem til dem hos denne platform ved at trykke på “Mere”.

Sportsgrene står i alfabetisk rækkefølge, så du skal ikke scrolle langt ned for at finde nye expekts odds på dart. Det er under sektionen for dart, at du vil kunne finde PDC dart odds, når de er tilgængelige på nye expekt. Du kan ikke forvente, at der er odds på turneringen flere måneder før turneringsstart.

PDC dart odds på nye expekt

I det her afsnit kan du læse om nogle af de PDC darts odds, du kan finde, når verdensmesterskabet spilles.

  • Vinderodds: Du kan finde spil på, hvilket dartspiller der vinder verdensmesterskabet i dart hos nye expekt.
  • Kamp Odds: Hos nye expekt vil der også være PDC dart odds på kampene ved VM i dart. Det vil sige odds på vinderen af en kamp.
  • Antallet af 180’ere: Her kan du spille på antallet af 180’ere i en kamp ved VM i dart. Hvis en spiller rammer 180 i en dart kamp, kan du regne med, at publikum sørger for jublende stemning.
  • Spiller med højeste checkout: Ved nye expekt kan du også få odds på, hvilken spiller der laver det højeste checkout i en kamp ved VM i dart.

Du vil kunne finde flere PDC darts betting muligheder på nye expekt end de her fire eksempler. F.eks. er der også odds på kampens samlede resultat, antallet af legs i kampen osv.

PDC dart på mobilen på nye expekt

Hvis du er logget på nye expekt på din mobil, vil du have adgang til samme spil, som du har, hvis du er logget på via din computer.

Nogle foretrækker at spille fra deres mobil, og her er mobilversionen hurtig og brugervenlig. Om du spiller på mobil, computer eller en tredje enhed, skal du huske at spille med omtanke.

PDC darts live betting på nye expekt

Det går hurtigt, når der spilles en VM-kamp i dart, og live betting er der masser af på nye expekt under et VM. Med live betting kan du holde øje med, hvem af de to dartspillere der har momentum osv. Hvis du spiller på live betting eller andet, er det vigtigt, at du kun spiller for penge, som du har råd til at tabe.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.