Darts betting - gode odds på dart hos nye expekt

Dart er de senere år blevet mere populært, og hvis du har set dart i tv før, er du nok enig i, at det er en sportsgren, hvor stemningen er helt i top. Det er især tilfældet, når en spiller sætter tre pile i feltet triple 20, og der efterfølgende råbes “180” fra dommeren i kampen. I dette afsnit kan du læse om dart odds på nye expekt.

Darts betting på nye expekt

Dart som sport tog fart i løbet af det 20. århundrede, selvom det menes at være spillet første gang tilbage i 1860’erne i Storbritannien. Dart er en publikumsvenlig sport med rigtig god stemning under kampene, og hos nye expekt er dart også populært.

Der er masser af turneringer i løbet af året, og der vil derfor være masser af spilmuligheder på dart hos nye expekt.

Du kan finde odds på dart hos nye expekt ved at klikke på sportsmenuen på hovedsiden. Derefter skal du klikke på “Mere” for at finde odds på dart, men det er hurtigt og nemt at navigere rundt i.

Darts odds på nye expekt

På nye expekt vil du kunne forvente at se et godt spiludvalg på dart. I det her afsnit kan du læse om nogle af de odds på dart, der er at finde på nye expekt.

  • Turneringsvinder: Der vil være odds på vinderen af en given dartturnering på nye expekt. Det kan være en liga eller turnering.
  • Kampodds: Der er også dart odds på hvilken spiller, der vinder en kamp hos nye expekt.
  • Antallet af 180’ere: På nye expekt kan du også få odds på antallet 180’ere i en kamp. En linje på 180’ere kan være over/under 1,5, men det afhænger selvfølgelig af, hvor mange legs der skal spilles i kampen. Jo flere legs, jo højere vil 180’er-linjen også være.
  • Højeste checkout: Du vil også kunne se odds på, hvilken spiller i kampen der laver den højeste checkout. Her vil der være 1X2-muligheder, hvor X står for uafgjort, som du kender fra andre sportsgrene.

Der er også flere odds på dart hos nye expekt, end dem du kan se ovenfor, men disse er blandt de mest populære.

Dart på mobilen på nye expekt

Hvis du er logget på nye expekt på din mobil, har du adgang til alle de samme ting, som du har, hvis du er logget på via din computer. Når du ikke har adgang til din computer, eller du har mere lyst til at bruge din mobil, er det en god, hurtig og brugervenlig mobilversion, som nye expekt har at tilbyde, der er optimeret til denne enhed.

Dart live betting på nye expekt

Tempoet er i top under en kamp, og live betting på dart kan være en god måde at analysere kampen på. Her kan du for eksemepl holde øje med, hvem af de to duellerende dartspillere der har momentum osv.

Hvis du vælger at sætte et væddemål på dart på live betting, er det vigtigt, at du husker at spille ansvarligt. Du skal kun spille for penge, du kan tåle at tabe.


Vores Partnere
ManchesterCity
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.