NFL odds - bliv klogere på NFL betting hos nye expekt

NFL er den med afstand mest populære og kendte amerikanske fodboldliga i verden, og på denne platform kan du også forvente at finde en bred vifte af spilmuligheder på den populære turnering, der har mange år på bagen.

Den første Super Bowl blev spillet i 1967, og siden dengang er NFL blevet meget populær over hele verden. Hos nye expekt kan du som nævnt forvente mange odds på NFL, og du kan læse om nogle af dem i den her guide.

NFL betting hos nye expekt

Hos nye expekt er det hovedsageligt NFL odds, der præger spiludbuddet, hvis du klikker på de aktuelle spil på amerikansk fodbold, som du kan finde ved at trykke på sportssiden.

Herefter skal du klikke på “Mere”, og så står der “Amerikansk Fodbold” øverst, da de er listet i alfabetisk rækkefølge.

Klikker du her, kan du hurtigt se, at det er NFL odds, der er mest af. Når en sæson er i gang i NFL, vil der være et stort spiludvalg på NFL betting.

NFL odds på nye expekt

I det her afsnit kan du få et indblik i nogle af de mange odds på NFL, du kan møde, når du er på denne platform.

  • Kampvinder: På nye expekt kan du spille på kampens udfald i NFL inklusiv overtid. Hvis en kamp i verdens største amerikanske fodboldliga ender uafgjort, skal kampens vinder findes i overtid.
  • Over/under antallet af point: Ligesom i andre sportsgrene er der også NFL odds på antallet af point i en kamp hos nye expekt. En pointlinje i en kamp kan for eksempel lyde på over/under 37,5 point.
  • Handicap: Hos nye expekt vil du også kunne opleve handicap odds på NFL. Det betyder, at det ene hold starter med en fordel, og det andet starter med en ulempe. En handicaplinje i NFL kunne f.eks. lyde på -3,5 til favoritholdet og +3,5 til underdoggen.
  • Kombinationsspil: Du kan også få odds på kampvinder plus antallet af point i NFL-kampen i et kombinationsspil, som du måske kender det fra fodbold, hvor man kan spille på, at et hold vinder, og der kommer over 2,5 mål i kampen.

Du vil kunne finde langt flere NFL odds på nye expekt end de her eksempler. Der er spillerspecials og mange andre odds at finde.

NFL betting på mobilen på nye expekt

Nye expekt har en glimrende mobiludgave, som du let kan gå ind på via browseren på din mobil. Den er brugervenlig, og du finder desuden samme spiludvalg som på computeren. Du skal altid huske at spille ansvarligt, og du skal kun spille for penge, som du har råd til at miste.

NFL live odds på nye expekt

På nye expekt kan du forvente at se en masse live betting på NFL, når sæsonen er i gang fra september til februar. Platformen byder på de samme live betting odds på mobilen, som de gør på din computer eller din tablet, hvis du ejer alle tre enheder.


Vores Partnere
ManchesterCity

Manchester City FC

3F Superliga

3F Superliga


Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.