Sword of Ares
Pragmatic Play

Sword of Ares


SpilleverandørPragmatic Play
Lanceringsdato27. oktober 2022
SpiltypeVideo Slots
Hjul6
Gevinstlinjer20
FreespinsJa

Om Sword of Ares

Pragmatic Play udgav i efteråret 2022 spilleautomaten Sword of Ares, der er efterfølgeren til den populære Gates of Olympus, som også Pragmatic Play står bag. Som det er tilfældet i Gates of Olympus, er hovedpersonen i Sword of Ares fremtrædende og står ligeledes ude til højre for spillebrættet.

I Gates of Olympus er Zeus hovedpersonen og placeret ude til højre, og i Sword of Ares er det krigsguden, Ares, der er hovedpersonen.

Gameplayet er dog en smule anderledes i Sword of Ares, og så er den maksimale gevinst på Sword of Ares også dobbelt så stor, som i Gates of Olympus. Hele 10.000x din indsats er den maksimale gevinst på Sword of Ares.

For at opnå en gevinst i Sword of Ares skal der landes minimum otte ens symboler på spillebrættet.

Sword of Ares funktioner

Herunder kan du læse om nogle af de funktioner, der er på Sword of Ares. Du kan kun spille på Sword of Ares spillemaskinen og andre spiltyper hos nye expekt, hvis du er mindst 18 år gammel og bosat i Danmark.

Bonusfunktionen på Sword of Ares

I Sword of Ares minder bonussymbolet meget om det, der er at finde i Gates of Olympus. Forskellen er, at det nu er Ares, der er på symbolet i stedet for Zeus.

For at udløse bonusrunden i Sword of Ares, skal der landes minimum fire bonussymboler på spillebrættet, og dette udløser 15 gratis spins.

4 bonussymboler giver desuden en gevinst på 3x din indsats. 5 bonussymboler giver 15x din indsats, og 6 bonussymboler giver hele 100x din indsats i gevinst, og det er før bonusrunden starter.

I toppen af spillebrættet på Sword of Ares findes der tre forskellige multiplikatorer, og de kan låses op for, hvis der dannes vindende kombinationer på spillebrættet. I grundspillet skal der 20 sprængte symboler til for at låse op for den første multiplikator.

Symboler på Sword of Ares

Det mest værdifulde symbol på Sword of Ares er hjelmen, og hvis der er mellem 12-30 hjelme på spillebrættet, vinder du en gevinst på 20x din indsats.

Det mindst værdifulde symbol er den lilla ædelsten. Er der mellem 12-30 af de lilla ædelstene, giver det en gevinst på 1x din indsats.

Bomber På alle seks hjul på spillebrættet er det muligt at få fire forskellige bombe-symboler, og de har en vigtig funktion i spillet. Disse symboler kan nemlig hjælpe med at få sprængt symboler, og du kan derved komme tættere på at få låst op for en multiplikator.

I grundspillet skal du være opmærksom på, at bombe-symbolet kun eksploderer, hvis der er dannet minimum en vindende kombination i det aktuelle spin. I bonusrunden eksploderer bomben, uanset om der er dannet en vindende kombination eller ej. Bomben fjerner symboler, der indsamles af multiplikatorerne i toppen af spillebrættet, og derefter falder nye symboler ned ovenfra.

Sword of Ares konklusion

Sword of Ares har mange fællestræk med forgængeren Gates of Olympus, men alligevel er der ændringer som f.eks. bombe-symbolerne og multiplikatorerne i toppen af spillebrættet.

Derudover har Sword of Ares slotmaskinen en højere maksimal gevinst end Gates of Olympus, og det trækker op for spilleautomaten.

Opdag mere

Hos nye expekt kan du også prøve forgængeren Gates of Olympus, og det er bl.a. også muligt at prøve spilleautomater som Wild Wild Riches og Bomb Bonanza fra Pragmatic Play.

FAQ

Har Sword of Ares en bonusrunde? Ja, der er en bonus på Sword of Ares, og den udløses, hvis der lander minimum 4 Scatter-symboler på spillebrættet. Dette udløser 15 gratis spins.

Kan jeg købe bonusfunktionen i Sword of Ares? Ja, det er muligt at købe adgang til bonusrunden i Sword of Ares. Det koster 100x din indsats at købe bonussen.

Hvad er den maksimale gevinst på Sword of Ares? Den maksimale gevinst på Sword of Ares slotmaskinen er på 10.000x din indsats.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.