Shamrock Saints
Push Gaming

Shamrock Saints


SpilleverandørPush Gaming
Lanceringsdato5. marts 2024
SpiltypeVideo Slots
Hjul5
Betalingsrækker20
Gratis SpinsJa

Om Shamrock Saints

Shamrock Saints fra spilleverandøren Push Gaming har et irsk tema og udspiller sig på en mørk og tom gade i grundspillet, som det kan ses bag hjulene. Under bonusrunden kommer du ind på en bar.

Netop spillet Shamrock Saints består af fem hjul, og der er 20 gevinstlinjer i alt. På hvert hjul er der fire symboler.

Fra venstre mod højre kan der dannes en vindende kombination i Shamrock Saints, og der skal minimum tre ens symboler på en gevinstlinje til for at få gevinst.

Den maksimale gevinst, der kan vindes på Shamrock Saints spilleautomaten, er 10.000x din indsats.

Shamrock Saints funktioner

Der er forskellige funktioner på Shamrock Saints, og dem dykkes der ned i dette afsnit:

Bonusfeaturen på Shamrock Saints

Som på så mange andre spilleautomater online udløses bonusrunden i Shamrock Saints ved, at der lander mindst tre bonussymboler på spillebrættet.

Du kan herunder se, hvad antallet af bonussymboler hver især giver:

  • 3 bonussymboler: Giver gratis spins og en startende multiplikator på 1x
  • 4 bonussymboler: Giver gratis spins og en startende multiplikator på 5x
  • 5 bonussymboler: Giver gratis spins og en startende multiplikator på 10x

Men hvor mange gratis spins får man så? Det kan ikke siges på forhånd, da bonusrunden slutter, når der ikke dukker flere Mysterie-symboler op på spillebrættet.

Ved bonusrundens begyndelse er hjul 2 og 4 fyldt med Mysterie-symboler, og når Mysterie-symbolerne efter hvert spin rykker et trin ned, stiger den samlede multiplikator med +1.

Mysterie-symbolet kan lande i både grundspillet og bonusrunden, og de afslører et tilfældigt symbol.

Hvis Mysterie-symbolet afslører den gyldne Leprechaun, starter funktionen Dværgafsløring. Under denne funktion kan følgende symboler lande på spillebrættet:

  • Øjeblikkelig præmie: Dette er indsatsmultiplikatorer og kan have denne værdi: 1x, 2x, 5x, 10x, 25x, 50x, 100x, 250x, 500x, 1.000x og 2.500x.
  • Multiplikatorsymboler: Hvis dette symbol lander, ganges værdien af alle synlige øjeblikkelige præmier- og indsamlersymboler med multiplikatorsymbolets værdi. Værdien kan være 2x, 3x, 5x og 10x.
  • Indsamlersymbol: Symbolet indsamler værdien af alle øjeblikkelige præmier på spillebrættet og bliver på spillebrættet under hele funktionen.
  • Bonussymboler: Hvis tre eller flere bonussymboler viser sig under denne funktion, udløses bonusrunden.
  • Kistesymbolet: Symbolet her giver dig fem skjulte præmier at vælge imellem. Når du har truffet dit valg, afsløres den skjulte præmie, som du vinder.
  • Puf Opad-symboler: Dette symbol kan kun lande under bonusrunden. Dens funktion er, at den rykker Mysterie-symboler en plads op.

Shamrock-funktionen er endnu en feature på Shamrock Saints, og den starter fx, når gryden i toppen af spillebrættet åbner sig, og det kan den gøre, hvis det maksimale antal indsamlede tokens opnås. Et token kan lande hvor som helst på spillebrættet, og når det sker, bliver det lagt i gryden. Funktionen starter en bonusrunde med enten en 10x samlet multiplikator eller Mysterie-stakke, der er rykket tre positioner op.

Shamrock Saints konklusion

Shamrock Saints er en online spilleautomat, der er proppet med features, og Push Gaming er lykkedes godt med det. Den maksimale gevinst på 10.000x indsatsen er høj, men husk at spille med omtanke, hvis du spiller på Shamrock Saints eller andre online spilleautomater.

Opdag mere

Der er andre online spilleautomater fra Push Gaming, som du kan prøve hos nye expekt. Fx er der MGM Grand Gamble og Razor Shark.

FAQ

Kan jeg få en bonusrunde på Shamrock Saints spilleautomaten? Ja, og der er endda forskellige bonusrunder på Shamrock Saints.

Kan jeg købe bonusfeaturen på Shamrock Saints? Ja, du har sågar mulighed for at købe fem forskellige bonusrunder. Den billigste bonusrunde koster 56x indsatsen at købe, mens den dyreste koster 300x din indsats at købe.

Hvad er den maksimale gevinst på Shamrock Saints? Shamrock Saints har en maksimal gevinst på 10.000x indsatsen.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.