MGM Grand Gamble
Push Gaming

MGM Grand Gamble


SpilleverandørPush Gaming
Lanceringsdato9. december 2023
SpiltypeVideo Slots
Hjul5
Betalingsrækker50
Gratis SpinsJa

Om MGM Grand Gamble

Måske har du hørt om MGM Grand-hotellet i Las Vegas, der er et blandt mange kendte hoteller i den verdensberømte amerikanske by. Push Gaming har med MGM Grand Gamble lavet en spillemaskine, hvor det populære hotel optræder i baggrunden, og de lancerede spilleautomaten i december 2023.

Selve spillefladen på MGM Grand Gamble består af fem hjul, hvilket er klassisk for online spilleautomater. Hvad der ikke er helt lige så klassisk, er, at der er seks symboler på hvert hjul. MGM Grand Gamble har 50 gevinstlinjer, og der dannes en vindende kombination fra venstre mod højre.

MGM Grand Gamble har en meget høj maksimal gevinst på 50.000x din indsats, og det er det samme som spilleautomaten Big Bamboo, som MGM Grand Gamble minder meget om. Big Bamboo er også udviklet af Push Gaming.

MGM Grand Gamble funktioner

MGM Grand Gamble byder på flere forskellige features, og dem kan du læse om i dette afsnit.

Bonusfeaturen på MGM Grand Gamble

Der er hele fire forskellige bonusser, der kan låses op for i MGM Grand Gamble. Bonusrunden aktiveres, hvis to bonussymboler og et Gamble Scatter-symbol vises på hjulene. Sidstnævnte symbol kan kun dukke op på fjerde hjul, og det kan kun ske, hvis der samtidig er et bonussymbol synligt på hjul 2 og 3.

Der er også en gamble-funktion, du kan benytte dig af, før bonusrunden går i gang, men hvis du trykker på “Gamble”, kan du miste din bonusrunde, hvis markøren lander på et tomt felt, men du har også chancen for at få flere gratis spins.

Mystery MGM-funktion

MGM Grand-symbolet er meget iøjnefaldende, og det kan vise sig i både grundspillet og i bonusrunden. Symbolet kan lande alle steder på hjulene, og det kan omdanne sig selv til forskellige symboler.

Grand Gamble-funktion

Grand Gamble-funktionen kan kun udløses af Mystery MGM-funktionen, og det kan ske i både grundspillet og bonusrunden. Hvis funktionen er aktiveret, spinner hjulet automatisk igen, og et af følgende symboler kan dukke op:

Øjeblikkelig præmie: Symbolet her giver dig øjeblikkelige præmier, og kan være på 1x, 2x, 5x, 10x, 25x, 50x, 100x, 250x, 500x, 1.000x, 2.500x eller 5.000x din indsats.

Indsamler: Dette symbol indsamler værdien af alle øvrige øjeblikkelige præmier-symboler og indsamler-symboler, der er på hjulene. Når de øjeblikkelige præmier-symboler indsamles, bliver de fjernet fra hjulene.

Multiplikator: Multiplikator-symbolet viser en multiplikator, og denne multiplikator bliver herefter brugt på alle øjeblikkelige præmier- og indsamler-symboler, der måtte være på spillebrættet. Multiplikatoren kan have en værdi på 2x, 3x, 5x eller 10x.

Scatter-symbol: Under Grand Gamble-funktionen kan der også dukke normale bonussymboler og gamble scatter-symboler op.

MGM Grand Gamble konklusion

Hvis du før har prøvet Push Gamings Big Bamboo, og du sætter dig ned for at prøve MGM Grand Gamble, vil du nok tænke, at spilleautomaten ikke bringer meget nyt.

På MGM Grand Gamble kan du se det berømte MGM Grand-hotel i baggrunden, og den maksimale gevinst på 50.000x din indsats er meget høj, men usandsynlig at ramme. Det førstnævnte ser du ikke på Big Bamboo, men ellers er der mange lighedspunkter ved de to spilleautomater.

Opdag mere

Nye expekt har flere andre spilleautomater fra Push Gaming, som du kan prøve. Der er fx Big Bamboo, og den har som nævnt mange af de samme elementer som MGM Grand Gamble. Du kan fx også prøve Fat Drac.

FAQ

Kan jeg få en bonus på MGM Grand Gamble? Ja, det er muligt at få bonus på MGM Grand Gamble, og der er endda fire forskellige. Bonusrunden udløses, når der dukker to bonussymboler og et Gamble Scatter-symbol op på hjulene.

Kan jeg købe bonusfeaturen på MGM Grand Gamble? Ja, du kan godt købe bonussen, og du kan købe alle fire bonusser. Den billigste bonus koster 99x din indsats at købe, og den dyreste koster 608x din indsats at købe.

Hvad er den maksimale gevinst på MGM Grand Gamble? MGM Grand Gamble har en maksimal gevinst på 50.000x din indsats.


Vores Partnere
ManchesterCity

Manchester City FC

3F Superliga

3F Superliga


Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.