Big Bamboo
Push Gaming

Big Bamboo


SpilleverandørPush Gaming
Lanceringsdato3. marts 2022
SpiltypeVideo Slots
Hjul5
Betalingslinjer50
Gratis SpinsJa

Om Big Bamboo

Big Bamboo er en spilleautomat udviklet af Push Gaming. Den blev lanceret i foråret 2022, og som navnet på slotmaskinen indikerer, fylder bambus en del i Big Bamboo.

Spillebrættet på Big Bamboo består af fem hjul med seks symboler på hvert hjul, og der er i alt 50 betalingslinjer i spillet.

Der dannes en vindende kombination i Big Bamboo fra venstre mod højre, som du måske kender det fra så mange andre spilleautomater online.

Big Bamboo har en svimlende høj maksimal gevinst på 50.000x din indsats, men hvis du spiller på Big Bamboo, skal du ikke forvente, at du kommer til at vinde den maksimale gevinst på et tidspunkt. Dette skyldes, at chancen for dette er særdeles lille. Husk derfor det ansvarlige spil til alle tider.

Big Bamboo funktioner

Hvis du spiller på Big Bamboo spilleautomaten, er der forskellige funktioner, du kan støde på. Nedenfor kan du bl.a. læse om spillets funktioner.

Bonusrunden i Big Bamboo

Big Bamboo er et spil, der byder på en del bonusfunktioner. Bonusrunden med gratis spins aktiveres, når der lander to bonussymboler samt et scatter-symbol på spillebrættet. Scatter-symbolet kan vise sig på hjul 4, når der er et bonussymbol på både hjul 2 og 3. Hvis denne kombination er at finde på spillebrættet, aktiveres den såkaldte “Gamble-funktion”.

Funktionen gør det muligt for dig at sætte det antal gratis spins, du er blevet tildelt, på spil. Du kan også vælge at indsamle antallet af gratis spins og starte bonusrunden. Hvis du sætter spins på spil, og markøren lander på et tomt felt, mister du alle gratis spins.

Mystery Bamboo-funktion

Det mystiske bambussymbol kan du ikke undgå at lægge mærke til, hvis det viser sig på spillebrættet. Symbolet kan lande i både grund- og bonusspillet.

Golden Bamboo-funktion

I grundspillet kan Golden Bamboo-funktionen også aktiveres, men det kræver, at det såkaldte Mystery Bamboo symbol viser sig.

Hvis funktionen er aktiveret, vil spilleautomaten automatisk spinne igen, og følgende symboler kan vise sig:

Øjeblikkelig præmie: Dette symbol giver øjeblikkelige præmier, som kan være 1x, 2x, 5x, 10x, 25x, 100x, 250x, 500x, 1.000x, 2.500x eller 5.000x din indsats.

Collector: Dette symbol indsamler værdien af alle de øjeblikkelige præmier, og det er efterfølgende til stede under hele funktionen.

Multiplikator: Symbolet her viser en multiplikator, som derefter anvendes på alle øjeblikkelige præmier og collector-symboler, der eventuelt er på spillebrættet. Multiplikatoren kan være på 2x, 3x, 5x eller 10x.

Scatter-symbol: Under funktionen kan der ligeledes lande normale bonussymboler og gamble scatter-symboler.

Golden Bamboo-funktionen kan også dukke op i bonusrunden.

Big Bamboo konklusion

Det kan være, at du er en smule forvirret over Big Bamboo efter at have læst om bonusfunktionen og de andre funktioner på spilleautomaten, men det behøver i praksis ikke at være så kompliceret.

Push Gaming står også bag spilleautomaten Razor Shark, hvor et mystisk tangsymbol er med, og det symbol minder en del om det mystiske bambussymbol i Big Bamboo. Opdag mere Det er ikke kun Big Bamboo fra Push Gaming, der kan spilles på nye expekt. Du kan eksempelvis prøve spilleautomater som Goat Getter og Joker Troupe, der er udviklet af Push Gaming.

Derudover kan du også prøve den ovennævnte Razor Shark, der har nogle af de samme elementer i sig som Big Bamboo.

FAQ

Har Big Bamboo en bonusfunktion? Ja, Big Bamboo har endda fire forskellige bonusfunktioner.

Kan jeg købe adgang til bonusfunktionen på Big Bamboo? Ja, du kan godt købe bonusrunden på Big Bamboo. Det koster 99x din indsats at købe adgang til den billigste af bonusrunderne, mens den dyreste koster 608x din indsats at købe.

Kan jeg spille Big Bamboo på min mobil? Ja, hos nye expekt er det muligt at spille Big Bamboo på din mobil. Du skal bruge internetbrowseren på din telefon for at logge ind.

Hvad er den maksimale gevinst, der kan vindes på Big Bamboo? Big Bamboo har en maksimal gevinst på 50.000x din indsats.


Vores Partnere
ManchesterCity

Manchester City FC

3F Superliga

3F Superliga


Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.