MGM Grand Emerald Nights
Push Gaming

MGM Grand Emerald Nights


SpilleverandørPush Gaming
Lanceringsdato2. februar 2024
SpiltypeVideo Slots
Hjul5
Betalingsrækker20
Gratis SpinsJa

Om MGM Grand Emerald Nights

I december 2023 lancerede Push Gaming MGM Grand Gamble, der har det kendte Las Vegas-hotel som baggrund. Det samme hotel er temaet for MGM Grand Emerald Nights, der også er udviklet af Push Gaming.

Spillegitteret på MGM Grand Emerald Nights består af fem hjul, ligesom MGM Grand Gamble også gør. Men hvor MGM Grand Gamble har seks symboler på hvert hjul, er der kun tre symboler på hjulene i MGM Grand Emerald Nights. Der dannes en vindende kombination fra venstre mod højre på begge spilleautomater.

Push Gaming har gjort mere ud af det grafiske på MGM Grand Emerald Nights, hvor der kan ses palmer, solsenge, en pool, drinks, parasoller osv.

Den maksimale gevinst, der kan vindes på MGM Grand Emerald Nights, er på 5.000x din indsats, og det er også betydeligt lavere end MGM Grand Gamble, der har en maksimal gevinst på 50.000x indsatsen.

MGM Grand Emerald Nights funktioner

I dette afsnit kan du blive klogere på nogle af de features, du kan møde på MGM Grand Emerald Nights:

Bonusfeaturen på MGM Grand Emerald Nights

Bonusrunden i MGM Grand Emerald Nights aktiveres, når der lander minimum tre bonussymboler på spillegitteret. Bonussymbolet er en løve, hvor der med store bogstaver står “Bonus”, så du vil nemt få øje på det, hvis det viser sig.

Her kan du se, hvad antallet af bonussymboler kan give af gratis spins i MGM Grand Emerald Nights:

  • Tre bonussymboler: Giver otte gratis spins
  • Fire bonussymboler: Giver ni gratis spins, og to lavtbetalende symboler omdannes til smaragdsymboler
  • Fem bonussymboler: Giver ti gratis spins, og fire lavtbetalende symboler bliver omdannet til smaragdsymboler

På smaragdsymbolet står der “MGM Grand”, og det kan dukke op i både grundspillet og bonusrunden. Ude til venstre for spillebrættet kan du se en jackpot-liste med tal og gevinster. Hvis der lander minimum fire smaragdsymboler, vil du få en gevinst, der svarer til 2x din indsats. Lander der ti smaragdsymboler vinder du spillets maksimale gevinst på 5.000x indsatsen.

I bonusrunden kan du over jackpot-listen se et hjul bestående af fire af de lavtbetalende symboler i spillet. Hvis du indsamler fire bonussymboler i løbet af bonusrunden, vil et af symbolerne blive erstattet med et smaragdsymbol, og du vil få yderligere fire gratis spins, og sådan kan det fortsætte, til der ikke er flere lavtbetalende symboler på hjulet.

MGM Grand Emerald Nights konklusion

Push Gaming har med MGM Grand Emerald Nights lavet en spilleautomat, der på mange måder minder om forgængeren MGM Grand Gamble, men så alligevel ikke. For MGM Grand Emerald Nights har færre features end forgængeren, og den maksimale gevinst på 5.000x indsatsen er også væsentligt lavere end på MGM Grand Gamble.

Grafisk har Push Gaming gjort mere for MGM Grand Emerald Nights, end de gjorde ved MGM Grand Gamble.

Opdag mere

Hos nye expekt kan du også prøve Push Gamings MGM Grand Gamble, og du kan fx også spille Boss Bear.

FAQ

Kan jeg få en bonus på MGM Grand Emerald Nights? Ja, du kan få en bonus på MGM Grand Emerald Nights. Den udløses, hvis der lander minimum tre bonussymboler på spillebrættet under grundspillet. Dette giver otte gratis spins.

Kan jeg købe bonusfeaturen på MGM Grand Emerald Nights? Ja, du kan godt købe bonussen, og det koster 75x din indsats at købe dig adgang. Det er et vilkårligt antal af gratis spins, du køber adgang til, men du er garanteret minimum otte gratis spins ved køb af bonussen.

Hvad er den maksimale gevinst på MGM Grand Emerald Nights? Den maksimale gevinst på MGM Grand Emerald Nights er på 5.000x din indsats.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.