Mega Don: Feeding Frenzy
Play'n GO

Mega Don: Feeding Frenzy


SpilleverandørPlay’n GO
Lanceringsdato7. december 2023
SpiltypeVideo Slots
Hjul5
Betalingsrækker1.024
Gratis SpinsJa

Om Mega Don: Feeding Frenzy

Play’n GO er udvikleren bag Mega Don: Feeding Frenzy, der er efterfølgeren til Mega Don-spilleautomaten, som de lancerede tilbage i sommeren 2022.

Mega Don: Feeding Frenzy blev udgivet i december 2023, og den har en højere maksimal gevinst, end forgængeren havde. 20.000x din indsats kan du maksimalt vinde på Mega Don: Feeding Frenzy, men du skal ikke forvente det, da chancen for at vinde det er minimal.

Spillebrættet på Mega Don: Feeding Frenzy har fem hjul med fire symboler på hvert hjul, og der er i alt 1.024 gevinstlinjer. Spillets baggrundsbillede ses i fugleperspektiv, og du kan se en masse livlige fisk i havet.

Mega Don: Feeding Frenzy funktioner

Læs herunder om de forskellige features, som du kan opleve, hvis du spinner hjulet på Mega Don: Feeding Frenzy:

Bonusrunden på Mega Don: Feeding Frenzy

Bonussymbolet på Mega Don: Feeding Frenzy er en guldbelagt fisk, og der står “Scatter” på symbolet, så du kan ikke undgå at få øje på det, hvis det sætter sig fast på spillegitteret.

Hvis der lander tre bonussymboler, udløses spillets bonusrunde, der kaldes for “Hajangreb”. Her får du muligheden for at vælge mellem tre forskellige bonustyper. Du kan vælge en af følgende:

  • Ti gratis spins med 88 leopardhajer tilføjet til hjulene
  • Otte gratis spins med 98 hammerhajer tilføjet til hjulene
  • Seks gratis spins med 108 Mega Don-hajer tilføjet til hjulene

Tre bonussymboler giver desuden også en gevinst på 2x din indsats, fire giver 15x din indsats, og fem giver 50x indsatsen i gevinst.

Under bonusrunden kan der aktiveres op til seks opgraderingssymboler. Når bonusrunden starter er et opgraderingssymbol aktiveret. Du kan også få yderligere gratis spins, mens bonusrunden er i gang. Se herunder, hvad antallet af bonussymboler på spillebrættet giver af ekstra gratis spins.

  • Tre bonussymboler - giver to ekstra gratis spins og en ekstra opgraderingssymbol
  • Fire bonussymboler - giver fire ekstra gratis spins og to yderligere opgraderingssymboler
  • Fem bonussymboler - giver seks ekstra gratis spins og tre ekstra opgraderingssymboler

Du kan i alt vinde op til 20 gratis spins.

Snacktid: En anden feature ved Mega Don: Feeding Frenzy er Snacktid, som tilfældigt kan aktiveres under grundspillet. Funktionen kan opgradere op til tre af de lavtbetalende fiskesymboler til de mere værdifulde hajsymboler.

Mega Don: Feeding Frenzy konklusion

Play’n GO har lavet en god toer med Mega Don: Feeding Frenzy, hvor der er skruet op for den maksimale gevinst.

Selv om flere af funktionerne går igen på opfølgeren til Mega Don, trækker det op, at Play’n GO har justeret på den maksimale gevinst.

Opdag mere

På nye expekt kan du prøve forgængeren Mega Don fra Play’n GO, men du kan også prøve andre Play’n GO-spilleautomater som f.eks. Book of Dead og Ice Joker.

FAQ

Kan jeg få en bonus på Mega Don: Feeding Frenzy spilleautomaten? Ja, der er en bonusrunde på Mega Don: Feeding Frenzy, og den aktiveres, hvis der lander minimum tre Scatter-symboler på spillebrættet. Du kan vælge mellem tre forskellige bonusser, når bonussen er aktiveret.

Kan jeg købe adgang til bonusfeaturen på Mega Don: Feeding Frenzy? Nej, det er ikke muligt at købe adgang til Mega Don: Feeding Frenzys bonusrunde.

Hvad er den maksimale gevinst på spilleautomaten Mega Don: Feeding Frenzy? Du kan maksimalt vinde 20.000x din indsats i gevinst på Mega Don: Feeding Frenzy.

Kan jeg spille Mega Don: Feeding Frenzy på min mobil? Ja, hvis du har en smartphone, kan du spille Mega Don: Feeding Frenzy på din mobil, og det gælder både for iPhone og Android-telefoner.


Vores Partnere
ManchesterCity
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.