Mega Don
Play'n GO

Mega Don


SpilleverandørPlay’n GO
Lanceringsdato7. juli 2022
SpiltypeVideo Slots
Hjul5
Betalingsrækker1.024
Gratis SpinsJa

Om Mega Don

Mega Don spilleautomaten er udviklet af Play’n GO og blev lanceret i sommeren 2022.

Spillet har den forhistoriske haj megalodon som hovedperson, og trykker du ind på Mega Don, bliver du mødt af den enorme haj, som Play’n GO har gjort alt for at gøre så uhyggelig som muligt. Det kan du selv bedømme, om de er lykkedes med.

Selve spillegitteret på Mega Don har fem hjul med fire symboler på hvert hjul, og der er 1.024 gevinstlinjer i alt i spillet. En gevinst opnås fra venstre mod højre, og det er startende fra det yderste venstre hjul. Spillegitteret går nærmest i et med baggrunden, hvor du kan se et rigt fiskeliv under havets overflade.

Mega Don har en maksimal gevinst på 10.000x din indsats.

Mega Don funktioner

Læs i dette afsnit om nogle af Mega Don spilleautomatens forskellige features:

Bonusfeaturen på Mega Don

Mega Dons bonusrunde kaldes “Hajangreb”, og den aktiveres, hvis der lander minimum tre bonussymboler på gitteret. Få herunder et overblik over, hvad antallet af bonussymboler giver af gratis spins og opgraderingssymboler:

  • Tre bonussymboler: Udløser seks gratis spins og en opgraderingssymbol
  • Fire bonussymboler: Udløser ni gratis spins og to opgraderingssymboler
  • Fem bonussymboler: Udløser tolv gratis spins og tre opgraderingssymboler

Under bonusrunden kan der aktiveres op til seks opgraderingssymboler, og hvis et opgraderingssymbol viser sig på spillebrættet, vil det blive forvandlet til et hajsymbol.

Der kan i alt vindes op til 21 gratis spins i Mega Dons bonusrunde. Hvis der lander tre bonussymboler, giver det tre nye gratis spins og ét ekstra opgraderingssymbol.

Lander fire bonussymboler, giver det dig seks gratis spins ekstra og to nye opgraderingssymboler. Fem bonussymboler giver ni gratis spins ekstra og tre opgraderingssymboler.

Snacktid

Denne feature kan tilfældigt opstå under et spin i grundspillet. Funktionen kan vælge op til tre af de små fiskesymboler til at blive opgraderet. Hvis de valgte fiskesymboler dukker op på spillebrættet, vil de blive forvandlet til hajsymboler.

Spillets mest værdifulde symbol er Mega Don, og det betaler 4x din indsats i gevinst, hvis minimum fem af dem optræder i en vindende kombination.

Mega Don konklusion

Play’n GO har lavet en grafisk flot spilleautomat med Mega Don, og efterfølgeren Mega Don: Feeding Frenzy er også pænt designet.

Mega Don har features i både grundspillet og bonusrunden, så det er et gameplay, der har noget at byde på. Den maksimale gevinst på Mega Don er som nævnt på 10.000x din indsats, og det er højere end på de fleste spilleautomater online, men sandsynligheden for at vinde den højeste gevinst er minimal, så husk at spille med omtanke.

Opdag mere

Nye expekt har også Play’n GOs efterfølger Mega Don: Feeding Frenzy, som du kan prøve. Du kan også prøve andre spilleautomater med store fisk som tema, såsom Razor Shark fra Push Gaming og Pirate Sharky fra Playson.

FAQ

Kan jeg få en bonus på Mega Don spilleautomaten? Mega Don har en bonusrunde, og den kan du få, hvis der lander minimum tre bonussymboler på spillebrættet. Gør der det, vil du få tildelt seks gratis spins og ét opgraderingssymbol.

Kan jeg købe adgang til bonusfeaturen på Mega Don? Nej, du har ikke mulighed for at købe bonusrunden på Mega Don. Den skal du spinne dig til.

Hvad er den maksimale gevinst på spilleautomaten Mega Don? Mega Don har en maksimal gevinst på 10.000x din indsats.

Kan jeg spille Mega Don på min mobil? Mega Don kan spilles på din mobil, hvis du har en smartphone, og det er muligt at spille fra både iOS- og Android-enheder på nye expekt.


Vores Partnere
ManchesterCity
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.