Marching Legions
Relax

Marching Legions


SpilleverandørRelax
Lanceringsdato2. juli 2020
SpiltypeVideo Slots
Hjul5
Betalingsrækker243
Gratis SpinsJa

Om Marching Legions

Relax Gaming lancerede i sommeren 2020 spilleautomaten Marching Legions, der har et romersk tema med de marcherende legioner.

Spillebrættet på Marching Legions består af fem hjul med tre symboler på hvert hjul, og der er i alt 243 betalingslinjer på spilleautomaten. Der dannes en vindende kombination på Marching Legions fra venstre mod højre på hjulene.

Spilleautomaten Marching Legions har en maksimal gevinst på 10.000x din indsats, og det er i den højere ende for en spilleautomat online, men hvis du spiller på slotmaskiner, skal du ikke forvente, at du kommer til at vinde den maksimale gevinst. Dette skyldes, at chancen er lille, og du bør til alle tider sikre dig kun at spille for beløb, som du kan tåle at miste.

Marching Legions funktioner

Afsnittet her kaster et blik på nogle af de funktioner, du kan møde, hvis du spiller på Marching Legions fra Relax Gaming.

Bonusrunden i Marching Legions

Bonusrunden på Marching Legions er ikke, som bonusrunder på spilleautomater online er flest. På mange spilleautomater gælder det om at indsamle f.eks. tre bonussymboler for at udløse et spils bonusrunde, men sådan forholder det sig ikke med Marching Legions spilleautomaten.

Ude til venstre for spillebrættet er der en indsamlingsmåler med fem niveauer, og de fem niveauer skal nås, før spillets bonusrunde udløses. Hver gang et fyldt hjul af legioner marcherer ud af spillebrættet, rykker du ét trin frem på indsamlingsmåleren. Et fyldt hjul vil sige, at et af hjulene udelukkende består af legioner.

Under bonusrunden startes der ved “Bølge 1”, hvor du er garanteret en stak af legioner på hjulet yderst til højre. Der er i alt fem bølger i bonusrunden, og for at gå videre til den næste bølge skal en måler fyldes med tre horn per bølgetrin.

Hornene kan kun indsamles på femte hjul, og bonusrunden slutter, hvis ikke der er flere stakke af legioner på spillebrættet, og hornmåleren ikke er blevet fyldt for den næste bølge.

Symboler på Marching Legions

Ud over legionerne er der også andre symboler på Marching Legions, selvom de er det vigtigste symbol på spillemaskinen.

Her kan du læse om nogle af de andre symboler på Marching Legions, og hvad de giver i gevinst, hvis der er fem af dem i en vindende kombination.

  • Flag: 3x din indsats
  • Krans: 2,5x
  • Sværd: 2x
  • Tempel: 1,2x
  • Ørn: 1x
  • Cæsar: 1x

Fem legioner betaler 2,5x indsatsen, men det er stadig det vigtigste symbol, da det er dem, der kan udløse spillets bonusrunde.

Der er ikke et wild-symbol på Marching Legions, som det ellers er tilfældet på så mange andre spilleautomater online.

Marching Legions konklusion

Grafikken på Marching Legions vinder ingen priser med sit tegneserielook, men det er et simpelt gameplay med en lydkulisse, der passer godt ind i spillets tema.

Grundspillet i Marching Legions mangler funktioner, og det kan tage lang tid, før spillets bonusrunde bliver udløst. Hvis du spiller på Marching Legions eller andet, så husk kun at spille for penge, som du kan tåle at tabe.

Opdag mere

Hos nye expekt er der flere andre spilleautomater fra Relax. Du kan eksempelvis prøve Helios Fury eller Dead Man’s Trail.

Nye expekt har også spilleautomater fra bl.a. NetEnt, hvor spilleautomater som Blood Suckers og Fruit Shop kan prøves.

FAQ

Har Marching Legions en bonusrunde? Ja, der er en bonusrunde på Marching Legions, og den aktiveres, når indsamlingsmåleren til venstre for spillebrættet er nået til og med femte niveau.

Kan jeg købe bonusrunden på Marching Legions? Ja, du kan godt købe bonusrunden på Marching Legions, hvis du har lyst. Det koster dog 120x indsatsen.

Kan jeg spille Marching Legions på mobilen? Ja, Marching Legions kan spilles hos nye expekt på mobilen, og det gøres via browseren på din mobil.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.