Book of Oz Lock 'N Spin
MicroGaming

Book of Oz Lock 'N Spin


SpilleverandørMicroGaming
Lanceringsdato25. september 2019
SpiltypeVideo Slots
Hjul5
Betalingsrækker10
Gratis SpinsJa

Om Book of Oz Lock ‘N Spin

MicroGaming lancerede i september 2019 efterfølgeren til Book of Oz, og de gav den navnet Book of Oz Lock ‘N Spin.

Spillegitteret består af fem hjul med tre symboler på hvert hjul, og der er i alt ti gevinstlinjer. En gevinst opnås i spillet fra venstre mod højre, og der skal enten være to eller tre identiske symboler på en gevinstlinje for at få gevinst. De mest værdifulde symboler i spillet skal der være to af på en gevinstlinje for at få gevinst, mens der skal minimum tre af de lavestbetalende symboler til.

Den maksimale gevinst på Book of Oz Lock ‘N Spin er på 5.000x din indsats, og det er det samme som på Book of Oz.

Book of Oz Lock ‘N Spin funktioner

Dette afsnit af guiden ser nærmere på nogle af funktionerne på Book of Oz Lock ‘N Spin:

Bonusrunden på Book of Oz Lock ‘N Spin

Book of Oz Lock ‘N Spins bonusrunde aktiveres, når minimum tre bonussymboler viser sig på spillebrættet. Bonussymbolet er en bog, der står “Oz” på, og har du prøvet Book of Oz før, vil du se, at det er det fuldstændig samme bonussymbol, som MicroGaming anvender på Book of Oz Lock ‘N Spin.

Få nedenfor et overblik over, hvad antallet af bonussymboler giver af gratis spins:

  • Tre bonussymboler: Giver 10 gratis spins og 2x din indsats i gevinst
  • Fire bonussymboler: Giver 12 gratis spins og 20x din indsats i gevinst
  • Fem bonussymboler: Udløser 25 gratis spins og en gevinst på 200x din indsats

Inden bonusrunden tildeles du et specialsymbol, som kan udvide sig under bonusrunden. Du kan selv vælge, om du vil have et nyt symbol, eller om du vil tage imod det symbol, du bliver tildelt.

Under bonusrunden er det muligt at få yderligere gratis spins, hvis der lander minimum tre bonussymboler på spillebrættet.

Spillets bonussymbol har en todelt funktion, da det også fungerer som spillets wildsymbol.

Lås og Spin-funktion Book of Oz Lock ‘N Spin har også en anden feature kaldet “Lås og Spin”. Efter hvert spin kan du låse et hjul, og du kan låse op til fire hjul i alt, men du skal være opmærksom på, at det er dyrt at gøre. Du kan se den samlede pris under spillebrættet til venstre, hvor der står “Samlet bet”.

Book of Oz Lock ‘N Spin konklusion

Book of Oz Lock ‘N Spin vinder ingen priser for sit grafiske udtryk, og det kan ses, at det er en spilleautomat, der har nogle år på bagen.

Features mangler der dog ikke noget af på Book of Oz Lock ‘N Spin, hvor der er både en bonusrunde og Lås og Spin-funktionen.

Opdag mere

Nye expekt ligger også inde med forgængeren Book of Oz fra MicroGaming. Hvis du vil udforske flere spilleautomater fra MicroGaming, er Multi Charm f.eks. også at finde på nye expekt.

FAQ

Har spilleautomaten Book of Oz Lock ‘N Spin en bonusrunde? Ja, der kan fås en bonus på Book of Oz Lock ‘N Spin, og den aktiveres ved minimum tre synlige bonussymboler på spillebrættet.

Kan jeg købe bonusfeaturen på Book of Oz Lock ‘N Spin? Nej, du kan ikke købe adgang til bonusrunden på Book of Oz Lock ‘N Spin.

Hvad er den maksimale gevinst på Book of Oz Lock ‘N Spin spilleautomaten? Den maksimale gevinst, der kan vindes på Book of Oz Lock ‘N Spin, er 5.000x din indsats. Chancen for at vinde den maksimale gevinst er meget lav, så husk at spille med omtanke, hvis du spiller.


Vores Partnere
ManchesterCity

Manchester City FC

3F Superliga

3F Superliga


Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.