Book of Oz
MicroGaming

Book of Oz

SpilleverandørMicrograming
LanceringsdatoDecember 2018
SpiltypeVideo Slots
Hjul5
Gevinstlinjer10
Gratis spinsJa

Om Book of Oz

Spilleautomaten Book of Oz er udviklet af Microgaming i samarbejde med Triple Edge Studios, og den blev lanceret i december 2018.

Den maksimale gevinst på Book of Oz ligger på 5.000x din indsats. Det vil sige, at hvis du spinner for to kroner på et spin, og du vinder den maksimale gevinst, så har du vundet 10.000 kroner. Men du skal ikke forvente noget fra en online spilleautomat, da det er meget sjældent at vinde den maksimale gevinst. Husk derfor at spille med omtanke.

Der er gevinst på Book of Oz, hvis der lander tre ens symboler fra venstre mod højre, og hvis du har prøvet en online spillemaskine før, så kender du helt sikkert til det.

Baggrunden på Book of Oz er der ikke gjort meget ud af fra Microgaming og Triple Edge Studios’ side, men selve spillebrættets grafik er nogenlunde uden at være imponerende.

Book of Oz funktioner

I det følgende af guiden kan du læse om nogle af de funktioner, som du vil kunne blive mødt af, hvis du spinner hjulet på Book of Oz.

Symboler og gratis spins

Bogsymbolet er omdrejningspunktet i gameplayet på Book of Oz, da det både er bonussymbolet og wild-symbolet i spillet.

Hvis der lander minimum tre bøger på spillebrættet, aktiveres bonusrunden i Book of Oz. Dette resulterer i ti gratis spins, hvis der landes tre bøger på spillebrættet. Landes der fire, modtager du 12 gratis spins, og landes der hele fem, får du 25 gratis spins.

Det mest værdifulde symbol i Book of Oz er en mand, der er iført en grøn tophat. Det næstmest værdifulde er et symbol med bl.a. et løvehoved. Du finder ligeledes klassiske kortsymboler, der er mindre værd, som Book of Oz, er 10, J og Q.

Book of Oz konklusion

Book of Oz og dets gameplay minder meget om Book of Dead, men den maksimale gevinst på 5.000x er ikke noget enestående sammenlignet med andre spiltitler på markedet.

Når eller hvis du spiller på Book of Oz, skal du ikke regne med, at du kommer til at vinde den maksimale gevinst. Derfor skal du huske at spille ansvarligt, og det gælder i alle former for spil.

Opdag mere

Hos nye expekt kan du også spille en lang række andre spil, hvis det er noget, som du har lyst til.

Eksempelvis kan du prøve en masse andre spilleautomater på nye expekt, hvor der er mange flere spillemaskiner fra Relax Gaming, Slingshot Studios, Microgaming, Pragmatic Play og andre leverandører af online spilleautomater.

FAQ

Kan man købe sig adgang til bonusfunktionen i Book of Oz?

Det er svært at sige, om du kan købe bonusrunden i Book of Oz. Du kan dog skrive til nye expekts kundeservice for at høre, om det er muligt at købe den.

Har Book of Oz en bonusrunde?

Ja, det har den, og bonusrunden aktiveres ved, at der lander minimum tre bonussymboler på spillebrættet i Book of Oz, og det er en bog, der er bonussymbolet i spillet.

Hvad er den maksimale gevinst på Book of Oz?

Den maksimale gevinst på Book of Oz er på 5.000x din indsats, og det er en rimelig normal maksimal gevinst, men det er slet ikke normalt at vinde den maksimale gevinst, så du skal passe på og spille ansvarligt på Book of Oz og andre spilformer. At spille ansvarligt betyder, at du kun skal spille for penge, som du kan tåle, at du ikke ser igen.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.