Big Bass Hold & Spinner MEGAWAYS
Pragmatic Play

Big Bass Hold & Spinner MEGAWAYS


SpilleverandørPragmatic Play
Lanceringsdato28. august 2023
SpiltypeVideo Slots
Hjul6
Betalingsrækker147.456
Gratis SpinsJa

Om Big Bass Hold & Spinner MEGAWAYS

Pragmatic Plays Big Bass-serie tæller mange spillemaskiner, og hvis du har prøvet andre af Big Bass-spillemaskinerne, vil du sikkert genkende flere af symbolerne på Big Bass Hold & Spinner MEGAWAYS.

Spillebrættet består af seks hjul med et varierende antal symboler på hvert hjul. Der kan være op til seks symboler på hjul 1 og 6. På hjul 2, 3, 4 og 5 er der tre rækker yderligere af symboler, du kan se i toppen af spillebrættet. Den øverste af de tre rækker indeholder kun wild-symbolet og tomme pladser, mens de to andre kan indeholde ethvert symbol.

Den maksimale gevinst på Big Bass Hold & Spinner MEGAWAYS er på hele 20.000x indsatsen, og det er muligt at vinde i både grundspillet og i spillets to bonusrunder. Men det er meget usandsynligt at vinde den maksimale gevinst, så sænk eventuelle forventninger og husk at spille med omtanke.

Big Bass Hold & Spinner MEGAWAYS funktioner

Herunder kan du læse om nogle af de forskellige funktioner, som Big Bass Hold & Spinner MEGAWAYS har at byde på.

Bonusfeatures på Big Bass Hold & Spinner MEGAWAYS

To forskellige bonusser på Big Bass Hold & Spinner MEGAWAYS spilleautomaten er mulige at få. Der er bonusrunden med gratis spins, som udløses, hvis der dukker minimum tre bonussymboler op. Gør der det, giver det 10 gratis spins. Dette symbol kan dukke op alle steder på spillebrættet med undtagelse af øverste række.

Få herunder et overblik over, hvad antallet af fire eller flere bonussymboler giver af gratis spins.

  • Fire bonussymboler tildeler 15 gratis spins
  • Fem bonussymboler giver 20 gratis spins
  • Seks bonussymboler giver 25 gratis spil

Under bonusrunden er det symbolet af en fisker, der er interessant for spillerne, da han indsamler værdierne af de penge-symboler, der måtte forekomme.

Derudover indsamles fisker-symbolet til måleren ude til højre, og det kan potentielt resultere i flere gratis spins. Hvert fjerde indsamlede fisker-symbol giver nemlig yderligere 10 gratis spins plus en multiplikator. Den første multiplikator er på 2x. Indsamles fire symboler mere efter denne, modtager du 10 gratis spins mere og en multiplikator på 3x, og sker det én gang til, gives der 10 gratis spins igen og en multiplikator på 10x.

Hold & Spinner-bonussen tildeles, hvis der lander tre mønt-symboler på spillebrættet. Symbolet kan lande alle steder på spillebrættet undtagen det øverste hjul.

Spillebrættet under denne bonus består kun af tomme felter, mønt-symbolet og diamant-symbolet. Diamant-symbolet har en værdi på enten 50x, 100x, 200x, 300x, 500x, 1.000x eller 2.000x indsatsen.

Bonusrunden starter med tre respins, og hvis der lander enten et mønt- eller diamant-symbol, nulstilles tælleren, og du modtager tre re-spins igen, og sådan fortsætter det, indtil der tre gange i træk ikke er landet et af de to symboler på spillebrættet. Denne bonus giver en gevinst på minimum 20x indsatsen.

Big Bass Hold & Spinner MEGAWAYS har også et mystisk symbol, der kan lande i både grundspillet og bonusrunden med gratis spins.

Big Bass Hold & Spinner MEGAWAYS konklusion

Pragmatic Plays Big Bass Hold & Spinner MEGAWAYS er pakket med funktioner. Der er to bonusrunder og mulighed for at vinde den maksimale gevinst i grundspillet.

Den maksimale gevinst på 20.000x er også meget høj for en Big Bass-maskine, og generelt kan det siges, at Big Bass Hold & Spinner MEGAWAYS er en af de spilleautomater i serien med flest funktioner.

Opdag mere

Du kan også prøve nogle af de andre Big Bass-spilleautomater på nye expekt. Prøv eksempelvis Bigger Bass Bonanza eller Big Bass Bonanza MEGAWAYS.

FAQ

Er der bonusrunder i Big Bass Hold & Spinner MEGAWAYS? Ja, der er endda to bonusrunder. Den ene fås ved, at der lander minimum tre bonussymboler, og den anden tildeles, hvis der lander tre symboler af mønter.

Kan jeg købe mig adgang til bonusrunden på Big Bass Hold & Spinner MEGAWAYS spilleautomaten? Ja, det er muligt at købe begge bonusrunder på Big Bass Hold & Spinner MEGAWAYS. Det drejer sig om bonusrunden med gratis spins og Hold & Spinner-bonussen. Det koster 100x indsatsen at købe de gratis spins, mens det koster 120x indsatsen at købe Hold & Spinner.

Kan jeg spille Big Bass Hold & Spinner MEGAWAYS på mobilen? Ja, det er muligt at spille slotmaskinen Big Bass Hold & Spinner MEGAWAYS på din mobil på nye expekt, og det kan du gøre ved at benytte browseren på din telefon.


Vores Partnere
ManchesterCity
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.