Bigger Bass Bonanza
Pragmatic Play

Bigger Bass Bonanza

Bigger Bass Oversigt


SpilleverandørPragmatic Play
Lanceringsdato16. september 2021
SpiltypeVideo Slots
Hjul5
Gevinstlinjer12
Free SpinsJa

Om Bigger Bass Bonanza

Pragmatic Plays Big Bass-serie rummer en del forskellige spil, og et af disse er Bigger Bass Bonanza, der blev lanceret i september 2021.

Spillebrættet på Bigger Bass Bonanza består af fem hjul med fire symboler på hvert hjul, og der er 12 betalingslinjer i alt på spillemaskinen.

Der dannes en vindende kombination på Bigger Bass Bonanza fra venstre mod højre. Fiskebåden giver gevinst, hvis der lander to af symbolerne i en vindende kombination, men for alle de øvrige symboler gælder det, at der skal tre symboler til, når man spiller Bigger Bass Bonanza.

Bigger Bass Bonanza har en maksimal gevinst på 4.000x indsatsen.

Bigger Bass Bonanza funktioner

I dette afsnit kan du læse om nogle af de forskellige funktioner, som du kan møde, hvis du spiller Bigger Bass Bonanza.

Bonusfunktion på Bigger Bass Bonanza

Bonusrunden på Bigger Bass Bonanza slotmaskinen udløses, hvis der lander minimum tre bonussymboler på spillebrættet. Bonussymbolet kan i øvrigt vise sig på alle fem hjul på spillebrættet.

Tre bonussymboler giver 10 gratis spins, fire bonussymboler giver 15 gratis spins, og fem bonussymboler giver 20 gratis spins.

Under bonusrunden i Bigger Bass Bonanza ønsker du at se symbolet med spillets fisker. Fiskeren fungerer nemlig som wild-symbol, og hvis symbolet er på spillebrættet. Der er samtidig også fisk til stede, der også kan øge den potentielle gevinst.

Desuden bliver wild-symboler indsamlet på en måler, som du kan se over hjulene under bonussen. Hvert fjerde indsamlede wild-symbol udløser 10 ekstra gratis spins og en multiplikator.

Du får 2x for den første retrigger, derefter 3x og 10x for den tredje. Det vil sige, at hvis du eksempelvis er på den første retrigger, og der er et wild-symbol plus et pengesymbol på spillebrættet, vil wild-symbolet fordoble pengesymbolets værdi.

Symboler på Bigger Bass Bonanza

Herunder kan du læse om nogle af symbolerne på Bigger Bass Bonanza, og hvad de giver i gevinst, hvis der lander 5 af dem i en vindende kombination.

  • Fiskebåd: 200x din indsats
  • Fiskestang: 100x
  • Agn: 60x
  • Fiskekasse: 50x
  • Kortsymbolerne 10, J, Q, K og A: 10x

Bigger Bass Bonanza konklusion

Hvis du har prøvet nogle af de andre spilleautomater i serien fra Pragmatic Play, minder Bigger Bass Bonanza meget om det samme.

Spillebrættet på Bigger Bass Bonanza er dog større end på Big Bass Bonanza og lignende titler, og den maksimale gevinst er også højere. På Big Bass Bonanza er den maksimale gevinst på 2.100x indsatsen, mens den som nævnt er 4.000x indsatsen på Bigger Bass Bonanza.

Opdag mere

Der er som nævnt flere andre lignende spilleautomater i Big Bass-serien fra Pragmatic Play. Eksempelvis kan du på nye expekt også prøve Big Bass Bonanza og Christmas Big Bass Bonanza, hvis disse måtte fange din interesse.

Nye expekt har også andre spilleautomater fra Pragmatic Play, såsom Lucky Lightning og Flying Hippo.

FAQ

Er der en bonusrunde på Bigger Bass Bonanza, og hvordan udløses den? Bigger Bass Bonanza har en bonusrunde, og den udløses ved, at der lander minimum tre bonussymboler på spillebrættet.

Kan jeg købe adgang til bonusrunden på Bigger Bass Bonanza? Nej, det er ikke muligt at købe bonusrunden på Bigger Bass Bonanza spilleautomaten fra Pragmatic Play.

Hvad er Bigger Bass Bonanzas maksimale gevinst? Der kan maksimalt vindes en gevinst på 4.000x indsatsen på Bigger Bass Bonanza.

Kan jeg spille Bigger Bass Bonanza på min mobil? Ja, hvis du har en smartphone med internetadgang, så kan du bruge browseren til at spille Bigger Bass Bonanza på nye expekt. Du skal dog være min. 18 år gammel for at have en nye expekt-konto.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.