nye expekt Blog

League of Legends: Online betting guide hos nye expekt

League of Legends er et af de mest populære spil i verden, og det gør sig også gældende inden for e-sport, hvor virkelig mange seere og fans følger de store turneringer i League of Legends.

I denne LoL betting guide kan du læse om, hvad du kan spille på i League of Legends, hvordan du kan spille esports betting på League of Legends og så videre.

League of Legends er et såkaldt Multiplayer Online Battle Arena (MOBA), og det blev udgivet af Riot Games d. 27. oktober 2009. Der er en aldersgrænse på 12+ på LoL, og spillet går ud på, at to hold kæmper mod hinanden, og de to hold skal så forsøge at ødelægge hinandens “Nexus”, der er et andet ord for de to holds baser. Der kan være op til 10 spillere i en kamp i League of Legends, og spillet slutter, når et af holdene har vundet kampen ved at ødelægge det andet holds base.

I League of Legends er der tre forskellige baner at vælge imellem. Summoner’s Rift, The Twisted Treeline og Howling Abyss er navnene på de tre baner, og det er Summoner’s Rift, der er den mest benyttede bane i spillet. Banen er sat op sådan, at der er plads til fem spillere på hvert hold.

På Twisted Treeline er der plads til tre spillere på hvert hold. I Howling Abyss spilles der i gamemoden ARAM, der står for “All Random All Mid”. I dette gamemode tildeles alle spillere en tilfældig champion, og det kan hjælpe dig til hurtigere at lære forskellige champions at kende.

Ud over ARAM er der flere andre gamemodes i League of Legends, og disse er: Tutorial, Custom Game, Co-op vs AI, Blind Pick, Draft Pick og Ranked Game.

Før et spil starter, skal du også vælge Masteries og Summoner Spells. Du kan vælge blandt følgende Summoner Spells: Barrier, Cleanse, Ignite, Exhaust, Flash, Ghost, Heal, Clarity, Smite og Teleport. Sådan spiller du på League of Legends

På nye expekt finder du odds på League of Legends under kategorien “Esports”, hvor du også finder de øvrige e-sportstitler, der udbydes odds på. Det er f.eks. Counter-Strike 2, Call of Duty, Dota 2 og flere.

Hvis du klikker på “Sports” i toppen af menuen, kommer du til siden med alle sportsgrenene, som nye expekt har odds på, og det er så her, at du skal finde “Esports”, hvis du ønsker at finde spiludvalget på League of Legends.

Du kan også trykke herunder og komme direkte til siden:

Herunder kan du se nogle af de spilmuligheder, som du normalt kan sætte et bet på i League of Legends hos nye expekt:

  • Vinder af kampen: I League of Legends kan du spille på et af de to hold til at vinde kampen, hvis der selvfølgelig er odds på kampen. Hos nye expekt finder du dette spil under “Kampodds”, hvor du kan vælge enten det ene eller det andet hold til at vinde. I League of Legends kan en kamp ikke ende uafgjort, så den valgmulighed er af gode grund ikke til stede, som den f.eks. er det i fodbold eller håndbold.
  • Antallet af Maps: Et andet odds, du kan finde på League of Legends ved nye expekt, er det totale antal af Maps i kampen. Der er kun to muligheder at vælge imellem her, og det er over/under 2,5 Maps.
  • Resultatet af kampen: I League of Legends kan et hold enten vinde 2-0 eller 2-1, og det betyder, at spilmulighederne er få. På nye expekt kan du spille på resultatet af kampen, og du kan vælge mellem begge hold i kampen. Det vil sige, at du kan spille på det ene hold til at vinde 2-0 eller 2-1, og det samme kan du på det andet hold i kampen.
  • Spil på Maps: Hos nye expekt kan du også få odds på, hvilket af de to hold der får First Blood i Map 1, og hvilket af holdene der først når 10 Champion Kills i Map 1.

Generelle principper og tips til at placere bets

Har du aldrig før prøvet at spille om penge på League of Legends eller andre esport titler, så er det først og fremmest en meget god idé at have styr på det, du spiller på.

I et spil som League of Legends er det f.eks. en klar fordel, hvis du selv har prøvet spillet før, så du ved, hvad du skal holde øje med, og du ved, hvad det går ud på. Har du aldrig spillet League of Legends før, kan du derfor overveje, om det ikke er en god idé at spille det selv, inden du evt. begiver dig ud i at spille om penge.

Det tager tid at lære at spille League of Legends, og der er mange forskellige termer at holde styr på, men hvis du har planer om at begynde på League of Legends betting, er det et klart plus, hvis du kender spillet godt og grundigt. Ved selv at spille League of Legends kan det også give dig en bedre forståelse af strategierne og så videre i LoL.

Herunder kan du se nogle eksempler på ting, du med fordel kan have styr på, før du vælger at oddse på League of Legends:

  • Spillere i form mod upcoming stjerner: Her er det godt, hvis du kan analysere dig frem til, hvilke spillere der klarer sig godt i øjeblikket og har selvtillid, men det er også en fordel, hvis du ved hvilke spillere, der er på vej frem og er klar til at indtage scenen som den næste store profil i League of Legends.
  • Holdets præstationer på det seneste: Det er også en klar fordel at bruge tid på research, så du ved, hvordan de to hold er kørende. Har det ene hold i kampen f.eks. vundet deres seneste kampe, vil deres tro på dem selv formentlig være stor, og de vil gå selvtillidsfyldte til kampen. Møder de samtidig et hold, der er inde i en dårlig periode, vil det også være til fordel for det formstærke hold.
  • Indbyrdes historik (H2H): Du kan også tjekke, om de to hold i kampen har mødt hinanden før, og hvad deres indbyrdes historik i givet fald er. Har de to hold aldrig spillet mod hinanden før, kan du selvfølgelig se bort fra det, da du dermed ikke kan bruge det i din analyse af holdene.
  • Valg af ‘Champion’: I League of Legends skal spillerne vælge en ‘Champion’, og det er også noget, du kan bruge i din analyse, fordi nogle champions er bedre mod visse andre champions. Det er vigtigt at vide, hvilke champions, der på papiret kan gøre ekstra ondt på modstanderen. Der er over 100 forskellige champions i League of Legends, og der føjes nye champions til år efter år, så det kan tage lang tid at sætte sig ind i de mange tilgængelige champions, og hvad de hver især har af funktioner.

Hvilke store events er der at spille på?

På nye expekt kan du finde odds på de største events i League of Legends gennem hele året.

Den største turnering i League of Legends er VM, som har været afholdt hvert år siden 2011. Den første udgave af VM blev vundet af holdet Fnatic.

Mid-Season Invitational er en anden stor turnering i League of Legends, og den blev afholdt første gang i 2015, og sådan har det været lige siden. I 2020 blev turneringen dog aflyst på grund af coronapandemien. Riot Games erstattede turneringen i det år med Mid-Season Streamathon. Edward Gaming vandt den første udgave af Mid-Season Invitational.

Både VM og Mid-Season Invitational kan du være sikker på, at der er odds på hos nye expekt. Du kan blandt andet spille på, hvilket hold der vinder VM og Mid-Season Invitational og en hel del andet.

Hvad du kan forvente af nye expekt

Når det kommer til League of Legends betting er mulighederne mange. Du kan finde odds på adskillige League of Legends-kampe, og du vil nok ikke føle, at du mangler noget at spille på.

Nye expekt forsøger også at bringe optakter og odds tips til de store events i League of Legends, så hvis du kigger forbi nye expekts blog, kan du måske læse optakter til League of Legends-turneringer fremover. Der er f.eks. allerede optakter til store CS-turneringer på nye expekt, og du kan også læse optakter til kampene i den danske Superliga i fodbold og den engelske Premier League. Disse optakter har også forskellige odds tips i sig, som er skrevet af nye expekts hold af eksperter.

Spil ansvarligt

Hvis du spiller på League of Legends eller andre former for spil, skal du spille med omtanke og kun for penge, som du kan holde til at tabe. Der er ingen garanti for gevinst, når man oddser på begivenheder. Hvis dit spil er løbet løbsk, kan du få hjælp via Spillemyndighedens hjælpelinje StopSpillet eller gennem ROFUS (Register Over Frivilligt Udelukkede Spillere), hvor du kan udelukke dig selv. Der er links til begge sider i bunden af nye expekts hjemmeside.

Ofte stillede spørgsmål om betting på League of Legends

Har nye expekt odds på League of Legends?

Ja, du finder et bredt udvalg af League of Legends odds på nye expekt, og hvis du vil finde dem, skal du ind på Sports-sektionen, som du finder i topmenuen. Du kan oprette dig i højre hjørne, men du kan kun åbne en konto, hvis du opfylder kriterierne. I Danmark skal man være 18 år gammel og bo i landet, før man kan spille om penge.

Kan jeg spille på League of Legends på mobilen hos nye expekt?

Det kan du godt, hvis du har en smartphone. Det er ligegyldigt, om du har en iPhone eller Android-telefon, da begge enheder kan bruges til nye expekts mobile platform. På mobilen har du adgang til nøjagtigt det samme udvalg af spil, som du har, hvis du besøger nye expekt på din computer.

Har nye expekt live odds tilgængeligt på kampe i League of Legends?

Ja, du kan finde live odds på League of Legends på nye expekt, og du finder sektionen for live betting ude i venstre side, når du er på sports-sektionen. Det er der, hvor der står “Live nu”.

Kan jeg læse optakter og odds tips på League of Legends hos nye expekt?

Det er planen, at du i fremtiden kan læse optakter med odds tips på League of Legends hos nye expekt.

Hvornår blev League of Legends udgivet, og hvem står bag spillet?

League of Legends blev udgivet i oktober 2009, så det har efterhånden eksisteret i mange år, og spillet er fortsat meget populært hos mange mennesker. Det er spiludvikleren Riot Games, der har lavet League of Legends. De står bl.a. også bag Valorant, som også er et populært spil.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.