nye expekt Blog

Optakt til Saudi Arabiens Grand Prix

Efter 2024’s sæsonåbner i Bahrain, tager Formel 1-feltet nu videre til Saudi Arabien, hvor årets andet grand prix finder sted lørdag.

Sidste sæsons suveræne verdensmester Max Verstappen gav en frygtindgydende advarsel til alle rivalerne, som havde håbet på at se en mere menneskelig udgave af det hollandske fartfænomen. Han vandt nemlig i yderst overbevisende stil åbningsløbet, og allerede nu er det svært at se, hvem der skal forhindre Red Bull i at hente endnu en VM-titel. Selvom han er den klare favorit til at vinde lørdagens grand prix til blot odds 1.25, kan der være værdi at finde andre steder, hvis man har lyst til at spille på, hvordan begivenhederne vil udspille sig på Jeddah Corniche-banen.

Tip 1 - Vinderen (uden Max Verstappen) Sergio Perez til odds 2.25 Et interessant spil kunne være på vindermarkedet (uden Max Verstappen), hvor odds 2.25 på hans Red Bull-holdkammerat Sergio Perez virker fristende.

Verstappen vandt alle på nær tre løb i 2023, og i sidste dyst i Saudi Arabien kom hollænderen til kort, da netop Sergio Perez strøg til tops. Perez vil derfor uden tvivl være opsat på at skabe et nyt stort resultat i ørkenstaten. Hvis man tør satse kan Perez til odds 10 bestemt være et spil værd, men med den tilsyneladende uovervindelige Verstappen in mente, er det måske bedre givet ud med et spil på Perez som den bedste af resten af feltet til odds 2.25.

Tip 2 - Carlos Sainz Jr slutter foran Charles Leclerc til odds 2.25 Der venter også nogle spændende direkte kampe i dette løb, hvor især parløbet hos Ferrari bliver spændende at følge. Carlos Sainz tog første stik med en podieplads for snuden af Charles Leclerc i Bahrain.

På trods af den stærke præstation fra spanieren er han alligevel underdog i den direkte matchup mod køreren fra Monaco, som havde bremseproblemer i sidste løb.

I sidste sæsons løb i Saudi Arabien sluttede Sainz foran sin holdkammerat og til odds 2.25 er det bestemt en overvejelse værd at spille på, at spanieren kan gentage dette.

Tip 3 - Fernando Alonso slutter i top 6 til odds 2.25 Fernando Alonso skuffede stort i sidste weekend, og den dobbelte verdensmester vil være opsat på at få oprejsning i Jeddah.

Spanieren hentede blot en niendeplads i Bahrain lige foran sin Aston Martin-holdkammerat Lance Stroll. Alonso har stadig et enormt potentiale, som han viste i starten af sidste sæson, hvor det blev til podiepladser i fire af de fem første løb.

Den 42-årige spanier hentede faktisk også en podieplacering sidste gang feltet var forbi Saudi Arabien, og det er ikke utænkeligt, at han igen viser sig flot frem på denne bane.

Odds 2.25 til en plads i top 6 er i hvert fald svært ikke at finde prangende, hvis man bare har den mindste tiltro til den erfarne kører, som dog nok får svært ved at gentage podieplaceringen fra sidste år.


Vores Partnere
ManchesterCity
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.