nye expekt Blog

Odds tips til Monaco grand prix

Max Verstappen hentede sin femte sejr i syv løb i søndags, men der venter formentlig et mere åbent løb i denne weekend, når det traditionsrige Grand Prix i Monaco finder sted.

Få sportsbegivenheder har mere stjernestøv over sig end netop dette Grand Prix, hvor Formel 1-feltet snor sig gennem fyrstendømmets smalle gader med luksusyachter i havnen som baggrundstapet.

Der er en særlig prestige forbundet med at vinde i Monaco, og dette Grand Prix er en del af motorsportens uofficielle trekløver sammen med Le Mans 24 og Indianapolis 500.

Verstappen tog en overbevisende sejr i Monaco sidste år, hans anden sejr på denne bane.

Red Bull-esset var tilbage på sit vanlige niveau igen i sidste uges Emilia Romagna Grand Prix, og hentede karrierens 59. F1-sejr, og Verstappen er ikke overraskende favorit til endnu en sejr denne weekend.

TIP 1 - CARLOS SAINZ JR. SLUTTER PÅ PODIET TIL ODDS 2.75

Meget af opmærksomheden denne weekend vil være på Ferraris monegaskiske kører Charles Leclerc.

Den lokale helt er efter Verstappen den næststørste favorit til at vinde løbet i Monaco, på trods af at Leclerc ikke har vundet et Grand Prix siden 2022.

Ferrari introducerede årets første store opgradering på Imola i sidste weekend, og mens Leclerc kun sluttede syv sekunder efter Verstappen på tredjepladsen, følte teamchef Frederic Vasseur alligevel, at holdet kunne have gjort det bedre. . Leclercs holdkammerat Carlos Sainz sluttede på en skuffende femteplads i Imola, men spanieren har en fremragende historik fra banen i Monaco.

Sainz var på tredjepladsen sidste år, indtil han gled af den våde bane på omgang 55, og endte som nummer otte. Året forinden blev han slået snævert af Sergio Perez. Også i 2021 blev Sainz to’er i Monaco, og en ny podieplacering til spanieren giver odds 2.75.

TIP 2 - NICO HULKENBERG I TOP 10 TIL ODDS 2.75

Haas har fået en bedre start på sæsonen, end de fleste havde forventet, og bilerne har nu fået foretaget nogle justeringer, så de bør passe glimrende til Monte Carlo-banens særegne krav.

Kvalifikationen er måske vigtigere i Monaco end på nogen anden bane, da det stort set er umuligt at overhale under løbet. I Hulkenberg har Haas den perfekte kører til at udnytte dette.

Hulkenberg har startet hvert af de sidste tre løb i top ti, og den tyske kører har hentet fire top-otte-placeringer i Monaco mellem 2012 og 2018, med en bedste placering på femtepladsen for Force India i 2014.

Efter en skuffende opvisning i sæsonåbneren i Bahrain har Hulkenberg afsluttet alle de sidste seks løb i top 11, inklusive tre pointplaceringer, og han har scoret seks af holdets syv point i denne sæson.

Endnu en stærk kvalifikations-præstation vil give Hulkenberg en fantastisk mulighed for igen at kæmpe med om en top-ti-placering.

TIP 3 - OVER 17.5 KØRERE BLIVER KLASSIFICERET TIL ODDS 2.00

På trods af kravene fra den vanskelige Monaco-bane, plejer det at være et løb, hvor mange kørere gennemfører løb.

I de sidste fem udgaver af løbet har henholdsvis 19, 17, 18, 19 og 19 biler gennemført løbet, og det på trods af, at kraftig regn har gjort banen endnu mere drilsk end normalt i de sidste to år.

Den nuværende udgave af F1-biler er mere robust end dens forgængere. Så med de forholdsvis lave gennemsnitshastigheder, der vil være i Monaco, har mindre skrammer ikke en tendens til at gøre ødelæggende skade på bilerne.

Da det samtidigt er så svært at overhale på banen, har kørerne en tendens til blot at falde i en rytme og og følge bilen foran uden at overskride grænserne for hverken dem selv eller deres biler.

De store stats ses tydeligt i de afsluttende omgange, men det tæller for dette spil, at en kører blot skal gennemføre 90% af løbsdistancen for at blive klassificeret.

I alle løb i denne sæson er mindst 17 kørere blevet klassificeret, og et spil på over 17.5 virker oplagt til denne weekend.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.