nye expekt Blog

Odds tips til Miami grand prix

Formel 1-feltet dyster videre i Florida denne weekend, hvor der er et sprintløb om lørdagen inden hovedløbet søndag.

Red Bulls Max Verstappen vandt 19 ud af 22 løb i 2023, og han har allerede taget fire ud af fem sejre denne sæson, hvor kun bremseproblemer ved det australske grand prix har været sæsonens eneste svipser.

Hollænderen har vundet de to gange tidligere, der har været grand prix i Miami, og han er endnu en gang den helt store favorit til at pladsen øverst på skamlen.

George Russell slutter på podiet til odds 7.00

Det er svært at gå udenom Max Verstappen på en bane, hvor han har vundet de sidste to gange, men den store stjerne har faktisk aldrig haft pole position i Miami. Ved sejren i 2022 kom han fra en startplads som nummer tre, inden han overhalede Ferrari-duoen Charles Leclerc og Carlos Sainz Jr.

Sidste år startede han helt tilbage som nummer ni, men endte alligevel som den første i mål mere end fem sekunder foran holdkammeraten Sergio Perez.

Derfor er Verstappen forståeligt nok storfavorit, og en sejr til ham giver blot odds 1.15.

Derfor kigger vi i stedet på nogle af hans konkurrenter, som måske kan give ham mere udfordring i år.

McLaren og Mercedes kommer begge med opgraderinger til Miami-løbet, hvilket de håber kan reducere afstanden op til Red Bull. Men selvom McLaren har taget imponerende spring med tidligere opgraderinger vil banen i Miami sandsynligvis ikke være ideel for deres biler

McLarens biler skiller sig ud i højhastighedsving som der er meget få af i Miami, som er en bane der i høj grad består af lavgears-sving og lange lige stræk. McLaren kan måske give Red Bull kamp til stregen senere på sæsonen, men næppe i dette løb.

Også Mercedes håber at have en stærkere bil til rådighed i USA i denne uge, og det kan bringe George Russell med ind i kampen om en podieplacering til odds 7.

Den britiske kører har klaret sig bedre end sin erfarne holdkammerat Lewis Hamilton i alle løb i denne sæson og har taget 33 point sammenlignet med Hamiltons 19.

Russell har endnu ikke forbedret sin femteplads i sæsonens åbningsløb, men hvis Mercedes har fået lavet de rigtige justeringer, er det bestemt muligt at hente karrierens 12. podieplacering.

Nico Hulkenberg slutter i pointene til odds 2.65

Den tyske kører Nico Hulkenberg meddelte i denne uge, at han forlader Haas i slutningen af ​​sæsonen for igen at slutte sig til Sauber-teamet.

Han har dog haft en god sidste sæson for sit amerikanske mandskab indtil videre og har hentet point i tre af de fire sidste løb.

Hulkenberg blev nummer 10 i Saudi-Arabien og Kina og nummer ni i Australien, og Haas havde også en god weekend på denne bane sidste år.

Kevin Magnussen tog dengang en 10. plads efter en flot fjerdeplads i kvalifikationen, mens Hulkenberg ved den lejlighed dog blot blev nummer 15.

I år, har han dog haft overtaget på sin danske holdkammerat, og Hulkenberg er sluttet foran Magnussen i de seneste fire løb.

Yuki Tsunoda slutter foran Daniel Ricciardo til odds 1.46

Daniel Ricciardo er en populær figur i det meste af verden, også i USA, takket være hans underholdende optrædener i Netflix-showet Drive To Survive, men han har ikke været lige så succesfuld på kørebanen i denne sæson.

Australieren har trukket sig fra de sidste to løb, og hans bedste løbsplacering i denne sæson er en beskeden 12. plads. Det er ikke godt nok for en kører, som har haft ambitioner om et sæde hos Red Bull.

Ricciardos holdkammerat, Yuki Tsunoda, har til gengæld imponeret og hentet syv point denne sæson.

Den japanske kører er blevet nummer 12. og 11. i sine to tidligere løb i Miami, og en lignende indsats kan meget vel være godt nok til at slutte foran Ricciardo igen.

Alle Formel 1 odds


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.