nye expekt Blog

Odds tips til Australiens F1 Grand Prix

Red Bull har haft en lige så dominerende start på 2024, som deres rivaler havde frygtet, og alt tyder på, at Max Verstappen og Sergio Perez igen skal duellere om sejren ved Australiens Grand Prix.

Den tre-dobbelte verdensmester Verstappen har to sejre og to pole positions efter løbene i Bahrain og Saudi-Arabien, og han ankommer til Melbourne som den helt store favorit til odds 1.18 til at hente sin tredje sejr ud af tre mulige i år.

Ferrari har været Red Bulls største udfordrere i starten af sæsonen, og de afventer stadig om spanieren er fit for fight efter sin blindtarmsoperation tidligere på måneden. I Jeddah havde den britiske teenager Oliver Bearman overtaget hans sæde, og han tog en flot syvendeplads i sin Formel 1-debut.

Tip 1: Charles Leclerc slutter i top 3 til odds 1.75

Selvom holdene har haft en to ugers pause efter de første to løb, er det svært at forestille sig at der er blevet foretaget større justeringer i bilerne og derfor bør styrkeforholdet være intakt. Ferrari har hidtil været en klar nummer to, og banen i Melbourne vil med dens design passe godt til det italienske team.

Selvom Sainz bliver klar nok til at indtage sædet, vil han næppe være helt oppe i omdrejninger, og Leclerc er derfor en oplagt kandidat til den sidste plads på podiet. Køreren fra Monaco har startet begge løb fra forreste række, og han tog også den hurtigste omgangstid under løbet i Jeddah.

Tip 2: Yuki Tsunoda slutter foran Daniel Ricciardo til odds. 1.90

Det var meningen, at 2024 skulle være året, hvor Daniel Ricciardo for alvor kom tilbage på den store Formel 1-scene. Australieren har ikke haft det nemt siden bruddet med Red Bull, men der var forventninger om, at det rebrandede RB-team kunne drage fordel af den ekstra støtte fra Red Bull. De indledende indikationer tyder dog på, at RB og deres kørere får det svært i denne sæson.

De har stadig deres første point til gode. I Bahrain endte Ricciardo lige foran sin holdkammerat Yuki Tsundoa efter en kontroversiel team-ordre, men i Jeddah var japaneren den bedste på trods af at have modtaget en straf, som han ikke selv var skyld i. På trods af næsten lige så stor favoritværdighed mellem de to kørere rent oddsmæssigt, virker Tsunoda til at have en klar fordel til at slutte foran Ricciardo på trods af, at løbet køres i sidstnævntes hjemland.


Vores Partnere
ManchesterCity

Manchester City FC

3F Superliga

3F Superliga


Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.