nye expekt Blog

Odds tips til det kinesiske grand prix

De to Red Bull-kørere Max Verstappen og Sergio Perez sidder trygt i front af Formel 1-stillingen efter de fire første løb i sæsonen, og de er også store favoritter til at fortsætte deres dominans ved det kinesiske grand prix.

Shanghai International Circuit har ikke været vært for et Formel 1-løb siden 2019, og det kan øge jævnbyrdigheden, da ingen af holdene har frisk data til at guide dem i, hvordan bilerne skal fintunes til lige netop denne bane.

Ferrari er de nærmeste udfordrere til Red Bull, og det italienske team har således haft mindst en af Charles Leclerc eller Carlos Sainz på podiet i alle sæsonens hidtidige løb, og de vil håbe, at de har formindsket noget af afstanden op til Red Bulls suveræne maskineri.

Tip 1 - Carlos Sainz slutter på podiet til odds 1.85

Sainz mister sit sæde ved udgangen af sæsonen for at gøre plads til den syvdobbelte verdensmester, Lewis Hamilton. Spanierens seneste præstationer må dog have givet Ferrari-bosserne lejlighed til at fundere over, om det nu er den rigtige beslutning.

På trods af at have misset Saudi Arabiens Grand Prix grundet blindtarmsproblemer, er Sainz alligevel blot fire point efter holdkammeraten Leclerc i den samlede stilling, og Sainz har blot yderligere fem point op til Perez på andenpladsen.

Det faktum at den spanske kører har hentet mindst 15 point i alle løb, som han har deltaget i, i denne sæson, betyder at han formentlig ville være en skarp konkurrent til Verstappen, hvis han ikke måtte sidde over i Saudi Arabien.

I modsætning til de seneste sæsoner har Sainz konsekvent præsteret bedre end Leclerc i løbene denne sæson, hvilket ikke mindst er takket være nogle fine kvalifikationstider.

Leclerc er normalt en fremragende kører i kvalifikationen, men han har i år haft svært ved at få denne rette temperatur i sine dæk, hvilket ikke har været et problem for Sainz. Vejrudsigten melder om en overskyet weekend, hvilket formentlig betyder lave banetemperaturer, så Leclerc kan igen i dette løb få svært ved at optimere denne del.

Tip 2 - Fernando Alonso slutter i top-6 til odds 2.75

Den gamle snu ræv Fernando Alonso er en anden kører, som kan være en spændende outsider i Shanghai. Den spanske veteran har vundet to gange tidligere i Shanghai, og hans store erfaring fra banen vil hjælpe Aston Martin-holdet med forberedelserne på en bane, som ingen hold altså har nyligt data fra grundet dens fravær på løbskalenderen. Alonso har haft en glimrende start på sæsonen og har på overbevisende facon outshinet sin canadiske holdkammerat Lance Stroll, og spanieren er sluttet i top seks i sine tre sidste løb.

Kun en efterfølgende straf for sin involvering i George Russells uheld i Australien deklasserede Alonso til en ottendeplads i det løb.

Aston Martin konkurrerer sammen med McLaren og Mercedes om at være de bedste efter de to suveræne mandskaber, som er langt foran resten af feltet (Red Bull og Ferrari).

På Shanghai-banen, som har mange sving med lav hastighed, kan deres biler være bedre stillet, og Alonso vil med garanti øjne en ny placering i top seks.


Vores Partnere
ManchesterCity
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.