nye expekt Blog

Odds tips til Emilia Romagnas grand prix

Formel 1 vender tilbage til Europa i weekenden, når det er tid til Emilia Romagna Grand Prix.

I modsætning til løbet i Miami sidste gang, er dette en almindelig løbsweekend uden sprintløb, men der burde være en ekstra intens stemning omkring løbet efter Lando Norris' første karrieresejr gav et afbræk til den store Red Bull dominans.

Verdensmesteren Max Verstappen har vundet fire af de seks løb i denne sæson, men hollænderen ser ud til at møde mere udfordring fra både McLaren og Ferrari, som har medbragt en opgraderet bil til Imola-banen.

Verstappen er ikke lige så klar favorit som til tidligere løb, men en sejr til ham giver stadig blot odds 1.25. Derfor har vi i stedet valgt tre andre spil, som vi ser bedre værdi i til denne weekend.

Tip 1 - Carlos Sainz Jr. slutter på podiet til odds 3.25

I Miami blev det tydeligt illustreret, hvad en større opgraderingspakke kan gøre for et hold på banen, da Norris kørte den stærkt forbedrede McLaren-bil til sejr.

I denne uge er det Ferrari, der håber på at tage et spring fremad med en større forbedring af deres bil.

Ikke alle opgraderinger kan give resultater med det samme, men Ferrari har allerede inden opgraderingerne vist, at de kan bide skeer med alle hold efter seks podieplaceringer i denne sæson. De fleste Formel-1 fans håber at se et løb, hvor tre hold kan kæmpe med om sejren, og det er bestemt ikke usandsynligt, at Red Bull får kamp til stregen af både Ferrari og McLaren.

Carlos Sainz Jr. har allerede tre podieplaceringer fra de fem løb, han har startet i denne sæson, og ser ud til at være et fint spil til odds 3.25 for endnu en top-tre-placering på Imola.

Spanieren, der vandt det australske grandprix, da Max Verstappen blev tvunget tidligt ud af løbet, har tidligere kørt godt på banen og bør have ambitioner om endnu en podieplacering.

Hvis han kan undgå problemer i kvalifikationen, bør han have gode forudsætninger for et godt resultat.

Tip 2 - Charles Leclerc slutter bedre end Sergio Perez til odds 1.82

Udover match-ups mellem kørere fra samme team, kan du hos expekt også spille på match ups mellem kørere fra forskellige hold. Denne weekend er det fristende at tage Leclerc fra Ferrari til at slutte foran Red Bulls Sergio Perez.

Perez er nummer to i mesterskabet, 33 point efter sin holdkammerat Verstappen, men kun fem point foran bundsolide Leclerc.

Den monegaskiske kører er den eneste kører, der er endt i top fire i alle løb i denne sæson, og hans konstante evne til altid at slutte med helt fremme, er perfekt til et match up som dette.

Leclerc sluttede foran Perez i Australien og også ved sidste løb i Miami på trods af, at han havde en klart ringere bil. Nu hvor Ferrari-opgraderingerne er kommet, bør han have gode forudsætninger for at slutte foran mexicaneren igen.

Tip 3 - Nico Hulkenberg slutter i pointene til odds 2.75

Længere nede i feltet skal nogle af de mindre hold forsøge at køre sig til point. Vi tror at Kevin Magnussens holdkammerat hos Haas, Nico Hulkenberg, er et godt bud på en top-10. Hulkenberg er sluttet i top 11 i de fem seneste løb, og den Ferrari-drevne bil bør have en god mulighed for en plads inden for top 10 på Imola. Tyskeren er sluttet foran sin danske holdkammerat i alle de sidste fem løb, og Hulkenbergs stærke køreevne under regnforhold, kan give ham en fordel, da der ifølge vejrudsigten kan være risiko for ustadigt vejr søndag.

Spil på Formel 1 her


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.