nye expekt Blog

Odds tips til Canadas grand prix

Efter et kort europæisk visit er Formel 1-feltet tilbage på den anden side af Atlanten til weekendens canadiske Grand Prix, som er det niende løb i denne sæson.

Red Bull startede sæsonen med stor dominans og tog begge pladser i top 2 i de to første løb i 2024. Dermed lignede det en sæson, hvor der ikke ville være den store spænding i toppen. Men nu tre måneder senere er tilstanden en helt anden, og tre forskellige hold har taget sejre i de sidste tre løb.

Verstappen har fået hård konkurrence efter McLaren og Ferraris forbedringer har gjort det muligt for dem at udfordre den tredobbelte verdensmester.

Lando Norris tog endelig sin første karrieresejr i Miami, i sit 110. løb, og han var tæt på at gentage triumfen på Imola, hvor han pressede Verstappen helt til målstregen.

Ved sidste løb i Monaco haltede Red Bull efter hele weekenden, og Charles Leclerc endte som sejrherre efter en taktisk affære.

Tip 1 - Charles Leclerc vinder til odds 7.00

Leclercs sjette F1-sejr var længe undervejs, men i betragtning af Ferraris seneste form, kan den syvende måske vente lige om hjørnet.

Monaco er ikke det bedste pejlemærke for bilernes styrke, da løbsbanen er så anderledes fra alle de øvrige på kalenderen, men den stærke præstation er alligevel et tegn på, at den monegaskiske racer kan være på vej mod et nyt stort resultat. Han har været blandt de mest stabile kørere i sæsonen, og er endt i top-fire i samtlige løb i 2024.

Leclerc hentede en podieplacering på Imola, men efterfølgende følte holdet, at man med en mere offensiv tilgang kunne have vundet løbet. Imola-banen minder på mange måder om banen i Montreal, så der er bestemt chance for en ny topplacering til Leclerc.

Tip 2 - Oscar Piastri slutter i top tre til odds 2.00

Den unge australier Oscar Piastri hentede en flot andenplads i Monaco. Dermed har McLaren taget fire podieplaceringer i træk, og Piastri har alle muligheder for at følge op på succesen i Canada.

Det var hans første plads på podiet i år, men han er blevet nummer fire hele tre gange, og selvom holdkammeraten Norris får første præference, når det kommer til bilopgraderinger, så kan Piastri sagtens bide skeer med holdkammeraten.

Piastri har været hurtigere end Norris i kvalifikationen ved de sidste to løb, og han var decideret uheldig med ikke at få pole position i Imola.

McLaren har understreget, at de langsomme sving ikke passer til deres bil, men det har ikke forhindret dem i at vise imponerende form, og selvom den canadiske bane ikke har mange hurtige sving, bør McLaren og Piastri kunne levere fornemt igen.


Vores Partner
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.