nye expekt Blog

Optakt og odds-tips til Bahrains Grand Prix

Max Verstappen er den store favorit til at komme godt fra start i jagten på sin fjerde VM-titel, når Formel 1-sæsonen skydes i gang i Bahrain denne weekend.

Den hollandske fartdjævel førte an, da Red Bull hentede de to topplaceringer i sidste sæsons åbningsgrand prix, og ud fra sidste uges testkørsler, virker de igen som de store favoritter.

Men hold som McLaren, Ferrari og Mercedes har alle haft bedre forberedelser end for 12 måneder siden, og går ind til denne udgave med større forventninger end i 2023.

Tip 1 - George Russell slutter på podiet til odds 3.50 ​​ Ferrari's lovende pre-season tyder på, at Charles Leclerc vil blive Verstappens nærmeste rival, men der er også tegn på, at Ferrari kan blive presset til pladsen som førsteudfordrer af deres gamle rivaler fra Mercedes.

Det tyske team tog andenpladsen i konstruktørernes mesterskab for næsen af Ferrari i sidste sæson, og selvom Ferrari satte hurtige omgangstider under testkørslerne, var det Mercedes’ George Russell, som satte en tid blot 0.046 sekunder fra den hurtigste omgang på den sidste dag af testkørslen.

Derudover ser Mercedes ud til at være bedre udstyret til de længere løb end Ferrari, og under alle omstændigheder er holdet fra Brackley i en bedre position, end de var ved starten af de forudgående to sæsoner. Sakhir er en bane, hvor det bestemt er muligt at overhale, og et spil på Russell i top3 kan have værdi i sig, og briten sluttede også på podiet i 2023’s sidste løb i Abu Dhabi.

Tip 2 - Vindermargin 10 sekunder eller mere til odds 2.25 Verstappen var i mål knap 12 sekunder foran sin Red Bull-holdkammerat Perez i sidste års udgave af Bahrains Grand Prix. Selvom resten af feltet kan være tættere på det hollandske fænomen denne gang, er en sejr med en lignende margin bestemt mulig.

Fernando Alonso var sidste år den nærmeste ikke-Red Bull-kører, men den tidligere verdensmester sluttede mere end 38 sekunder efter.

Alt tyder på, at Verstappen vil tage en sejr i sæsonens første løb, og han er ikke en, som vil slippe bremsen på trods af en stor føring. Sidste år vandt den 26-årige Red Bull-kører hele 6 løb med mindst 17 sekunder, og han vil uden tvivl forsøge at starte lige så overbevisende i år.

Tip 3 - McLaren laver det hurtigste pitstop til odds 3.75 Et af de få områder, hvor Red Bull ikke dominerede i sidste sæson, var i pitten. McLarens introduktion af en stor opgradering af raceren ved Østrigs Grand Prix skete samtidig med, at holdet leverede nogle utroligt gnidningsfrie dækskift fra det britiske mandskabs mekanikere.

I seks af 2023s 13 sidste løb havde McLaren det hurtigste pitstop, inklusive en ny rekord, da det kun tog 1,80 sekunder for dem at udstyre Lando Norris med fire nye dæk i Qatar.

Du kan gå glip af pittet, bare du blinker - så hurtigt går det. Men gå ikke glip af værdien på dette spil


Vores Partnere
ManchesterCity
3F Superliga

Trustly
Apple Pay
Skrill
MobilePay
Paysafecard
Visa
Mastercard
Spillemyndigheten
ROFUS
Spillemyndigheten
Spillbranchen

LeoVegas Gaming plc. opererer under licenser udstedt af (Spillemyndigheden), som holder operationen af spiltjenester under tilsyn i Danmark. LeoVegas Gaming plc. besidder casinolicens med nummer (21-70665) udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026. LeoVegas Gaming plc. besidder også en spillelicens til at udbyde sportsspil i Danmark med nummer (21-70665), udstedt d. 3. oktober 2021 og gældende indtil d. 2. oktober 2026.

Har du brug for yderligere råd og vejledning om ansvarligt spil og spilafhængighed, kan du kontakte Spillemyndighedens hotline StopSpillet eller udelukke dig selv fra online-spil via ROFUS.

Spil kan være vanedannende. Spil ansvarligt.18+

Vi er desværre ikke tilgængelige i dit område!

Du besøger en version af vores hjemmeside, der ligger uden for dit område.